מה חסום הסירטון עצמו או הקישור להורדה? אני הצלחתי דרך הקישור יש לי נטפרי.זה חסום
מה חסום הסירטון עצמו או הקישור להורדה? אני הצלחתי דרך הקישור יש לי נטפרי.זה חסום
הקישור להורדה חסוםמה חסום הסירטון עצמו או הקישור להורדה? אני הצלחתי דרך הקישור יש לי נטפרי.
בטוח? אני הורדתי דרך הקישור ואני מורידה כל הזמן דרכו אולי זה לא הקישור הנכון?http://videownload.ml/ תנסו ב-זה גם חסום?הקישור להורדה חסום
חסום גםבטוח? אני הורדתי דרך הקישור ואני מורידה כל הזמן דרכו אולי זה לא הקישור הנכון?http://videownload.ml/ תנסו ב-זה גם חסום?
מוזר איזה חסימה יש לך?חסום גם
אני גם ישמח אם משהו יעלה עוד פרקים מזה .זה פשוט מצחיק שמה דודי איינהורן וכולםכמה פרקים יש "למי שמדבר" ? ובבקשה להעלות עוד, ממש תודה, יש עוד תכניות יפות כאלה?
כמה פרקים יש "למי שמדבר" ? ובבקשה להעלות עוד, ממש תודה, יש עוד תכניות יפות כאלה?
יש שלוש פרקים.אני גם ישמח אם משהו יעלה עוד פרקים מזה .זה פשוט מצחיק שמה דודי איינהורן וכולם
אם מישהו רוצה לומר תודה עדיף שיעשה את זה בלייק למטה ולא בהודעה!תודה
יש פעמים שאתה רוצה להדגיש התודה שלך אז כותבים הודעה מיוחד תודה אתה מבין אז תגיד תודהאם מישהו רוצה לומר תודה עדיף שיעשה את זה בלייק למטה ולא בהודעה!
א"א לקבל גם MP4לילה מנצח של השבוע:
ANONYMOUS - Filemail
Click here to view and download these shared files from Filemail.comwww.filemail.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: