ומלכי בלוי הלכה לרב והראתה לו את החייב המקופל ונתן אישוראני שאלתי את הרב רוטשילד ממודיעין עילית
והוא אמר שאסור !!
ומלכי בלוי הלכה לרב והראתה לו את החייב המקופל ונתן אישוראני שאלתי את הרב רוטשילד ממודיעין עילית
והוא אמר שאסור !!
מצחיק להראות פאות כאלו באוויר. חשוב לראות איך הן נראות על הראש.ומלכי בלוי הלכה לרב והראתה לו את החייב המקופל ונתן אישור
תשאלי אותהמצחיק להראות פאות כאלו באוויר. חשוב לראות איך הן נראות על הראש.
נשמע מוזר שרב נתן הכשר על הלייס על סמך זה
לא שואלת כי זה לא רלוונטי לי. ב"ה לא חושבת לחבוש דבר כזה, ולדעת רבותיי הוא אף אסור. כך שאני לא הנושא.תשאלי אותה
תלוי איזה רב היא שאלה...לא שואלת כי זה לא רלוונטי לי.
רק הערתי לתשומת לב שבפאות לייס כל הנושא זה הנראות על הראש, ולכן מוזר שהיא קיבלה הכשר על סמך שהראתה פאה לרב (מן הסתם לא הגיעה אשה וחבשה את זה לעיניי הרב, כן?)
מלכי בלוי לא עושה רק פאות כשרות?הכל
פאות מאלפות
איזה רב ??ומלכי בלוי הלכה לרב והראתה לו את החייב המקופל ונתן אישור
לאמלכי בלוי לא עושה רק פאות כשרות?
שמעתי רב שאמר שאם אשה חרדית משלנו יכולה לומר שזה פאה ולא השיער זה כשרלא שואלת כי זה לא רלוונטי לי. ב"ה לא חושבת לחבוש דבר כזה, ולדעת רבותיי הוא אף אסור. כך שאני לא הנושא.
רק הערתי לתשומת לב שבפאות לייס כל הנושא זה הנראות על הראש, ולכן מוזר שהיא קיבלה הכשר על סמך שהראתה פאה לרב (מן הסתם לא הגיעה אשה וחבשה את זה לעיניי הרב, כן?)
רב זה תואר מאד רחב, כידוע. הכי קל לצטט רב בלי לאזכר את שמו.שמעתי רב שאמר שאם אשה חרדית משלנו יכולה לומר שזה פאה ולא השיער זה כשר
אני אשה משלנו (כך נראה לי...)שמעתי רב שאמר שאם אשה חרדית משלנו יכולה לומר שזה פאה ולא השיער זה כשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: