ביי ושלום:)
משתמש רשום
אין לזה צפי ברור...כמה סבלנות?
וכמה כח סבל?
10 שנים זה מספיק סבלנות?
אבל לזכור שכל שערה צריכה להיעקר מהשורש בערך 10 פעמים אם לא יותר!
אין לזה צפי ברור...כמה סבלנות?
וכמה כח סבל?
10 שנים זה מספיק סבלנות?
יאווכמה סבלנות?
וכמה כח סבל?
10 שנים זה מספיק סבלנות?
ולמקרים כאלו המלצתי על לייזר, כי זה כן עובד!יאוו
לא 10 שנים זה הרבה
אני עשיתי בפנים במשך 3 שנים ומבסוטה..
חד וחלקולמקרים כאלו המלצתי על לייזר, כי זה כן עובד!
גם אני לא סיימתי, אבל העדפתי טיפולים פחות כואבים, יותר קצרים ולעיתים יותר רחוקות,אבל עדיין לא סיימתי...
הבנתי שיש אפשרות לשלב-גם אני לא סיימתי, אבל העדפתי טיפולים פחות כואבים, יותר קצרים ולעיתים יותר רחוקות,
היו לי 3 אפשרויות:
1. אפילציה- פעם בשבועיים למשך כשעה לכל החיים
2. לייזר - פעם בחודש בהתחלה ואח" כל 3 חודשים, למשך 2 דקות ולכל החיים
3. להשאר עם השיער.
מה עדיף?
3 אפילטוריות מקצועיות ניסו ולא הצליחו.הסיבה היחידה שיכולה להיות היא אפילטורית לא מקצועית!!!
להתחיל עם לייזר, לצמצם את כמות השער, ורק לאחר מכן לעבור עם אפילציה על השאריות.
השיעור התפרץ מהראקוטן?..קראתי מה שכתבו לך אבל אני יכולה לומר לך מנסיון אישי נכון ללפני 12 שנה לפני שידעו שעלול להזיק.
עשיתי לייזר בשיער בפנים בלחיים הכל נעלם לגמרי עד היום (לפעמים צצות שערות אחדות שניתן להוריד בפינצטה)
ובשפם רק נהיה דליל ומורידה פעם ב בשעווה/פינצטה
חוץ מזה לא נהיה יותר גרוע בכלום.
לא זוכרת איזה מכשיר זה היה. הוא היה עם פיה עגולה שיורקת גיצים קצת צרב אבל היה בסדר. לא היו לי שום כוויות אף פעם.
אגב לי זה התפרץ מראקוטן… סתם שתדעו זה חלק מהתופעות לוואי שלו.
איך יודעים איזה שיער הוא הורמונלי?ממעקב של שנים אחרי אשכולות ונשים בסביבה-
לרב הנשים אפילציה בפנים כן עובד. אבל ככל שהשיער יותר הורמונלי קשה יותר להיפטר ממנו. אם לא רואים בכלל תוצאות לאחר תקופה כדאי לנסות אפילטורית אחרת.
לרב הנשים לייזר בפנים גורם להתפשטות. (באזורים הורמונליים - וזה אינדוודואלי, רק המצח בוודאות לא הורמונלי)
במכון המוסמך שאני עשיתי לייזר לא נותנים שום צפי לסיום השיעור בלייזר בפנים.
משיחה עם הטכנאיות לייזר שעובדות שם שנים הבנתי שזה תהליך שבעיקרון לוקח שנים ארוכות אם בכלל. ולמי שמתחילה עם זה כדאי לקחת בחשבון הגעה על בסיס קבוע פעם בחודש.
(לדוגמא סיפרו לי על אחת שהתמידה ואחרי 10 שנים סיימה את הטיפול)
שיער המצח בעיקרון לא הורמונלי, לכן אלה מסביבך מסיימות וכנראה בהצלחה = בלי התפשטות.איך יודעים איזה שיער הוא הורמונלי?
חוץ מזה ממש מלחיץ המידע פה
אני רואה סביבי המון נשים שעשו לייזר בקו קשת
וסיימו אחרי 10-12 טיפולים
לפעמים יש צורך לחזור על עוד טיפול בודד אחת לכמה שנים.
לא יודעת מאיפה המידע המלחיץ שהבאתן כאן
לאמר שלא מסיימים אף פעם ושלא רואים תוצאות וכו'
אחותי עשתה והפסיקה אחרי חצי שנה של טיפולים,מישהי כאן ניסתה את ה-YMAX של יפה מקסימוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: