בראבו פליי-לאודה.לא יעזור באופן אישי.
יהיה בעיה כללית לכולם.
באיזה חברה קנית?
בראבו פליי-לאודה.לא יעזור באופן אישי.
יהיה בעיה כללית לכולם.
באיזה חברה קנית?
ן האם אתה מארגן נסיעות לליזענסק, או סתם סוכן נסיעות שלא הזמין כרטיסים לליזענסק?אוי ואבוי.
אתה סוכן שלחוץ על הכרטיסים שלו....
סליחה אם הפחדתי מישהו.
סה"כ שבועיים בחדר סגור בבית. לא סוף העולם.
העיקר שהסוכן לא יתקע אם הכרטיסים שלו....
נ.ב. אני סוכן, ובטלתי נסיעות לעצמי, וכן יועץ ללקוחות.
פחות בגלל הסיכון להידבק, יותר מפני חשש חובת בידוד.
מארגן.האם אתה מארג
ן האם אתה מארגן נסיעות לליזענסק, או סתם סוכן נסיעות שלא הזמין כרטיסים לליזענסק?
לאודה ביטלו חלק מהטיסות.בראבו פליי-לאודה.
עשית ביטוח ביטול טיסה על הזמנה קבוצתית? או על הזמנה רגילה אחד אחד?מארגן.
אבל עושה ביטוח ביטול טיסה.
וכן "תושבי ישראל השבים מכינוסים בינלאומיים בחו"ל יחויבו בבידוד בבית 14 יום".רק החוזרים מצרפת, גרמניה, שוויץ, ספרד או אוסטריה חייבים בבידוד בית. מי שחזרו מיעדים אלו צריכים להיכנס לבידוד בית מיידי עד לתום תקופה של 14 ימים ממועד יציאתם מאותן מדינות. (לשון משרד הבריאות)
חברה שקנתה אצלם קיבלה מהם שיחת טלפון שהטיסה מבוטלת בגלל הקורונהמנין לכם שדסקל ביטלו את הטיסות???
וכן "תושבי ישראל השבים מכינוסים בינלאומיים בחו"ל יחויבו בבידוד בבית 14 יום".
אז אם יש לכם חתונות או תוכניות מכ"א אדר ושבועיים הלאה, תחשבו שוב.
חברה שקנתה אצלם קיבלה מהם שיחת טלפון שהטיסה מבוטלת בגלל הקורונה
אני נוחת בוינה דרך חברת 'לאודה' והמסלול הוא (עצמאי) 1. צ'כיה הולישוב- הש''ך, 2. קראקא, 3. ליזענסק, 4. החת''ס ברטיסלבה.
תוכן ההודעה:הטיסה שלך בוטלה
Tel Aviv – Vienna 16MAR20 – 08APR20 7 weekly cancelled
באיזה סוכנות נסיעות הזמנת את הטיסה?תוכן ההודעה:
חברת התעופה הודיעה לנו כי טיסה לא. OE 187 בוטל.
לצערנו אנו יכולים רק להציע לך החזר כספי עבור הכרטיס שלך, אותו אנו כבר מנהלים עם חברת התעופה.
ניצור איתך קשר ברגע שנקבל אותה, ונבקש ממך להימנע מלהתקשר אלינו בינתיים.
בברכה,
צוות טיפוח לקוחות
באומץ לב
בראבו פלייבאיזה סוכנות נסיעות הזמנת את הטיסה?
שאלה של סקרנות.בראבו פליי
כרגע אין שום הנחיה על פולין, אבל זה יכול להשתנות כל רגע, גם אחרי שחזרתםגם אני ובעלי וביתי התינוקת (9 חודשים) אמורים לטוס לליז'נסק הנחיתה בוורשא האם זה מסוכן?
חברת תעופה לוט אנא עיזרו לי בטרם עת אני עם ילדים קטנים בבית ואני לא יכולה להיות בבידוד יחד עם בעלי. אני צריכה לחלק אותם לגנים
עדיף לבטל את הטיסה או שמשרד הבריאות עוד לא נתן הנחיות מיוחדות
תודה ענקית ומחכה לתשובה!!!
ממש ממש לא מומלץ בכלל!!!גם אני ובעלי וביתי התינוקת (9 חודשים) אמורים לטוס לליז'נסק הנחיתה בוורשא האם זה מסוכן?
חברת תעופה לוט אנא עיזרו לי בטרם עת אני עם ילדים קטנים בבית ואני לא יכולה להיות בבידוד יחד עם בעלי. אני צריכה לחלק אותם לגנים
עדיף לבטל את הטיסה או שמשרד הבריאות עוד לא נתן הנחיות מיוחדות
תודה ענקית ומחכה לתשובה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: