.רק לשמחותמקווה שהייתי ברור מספיק
מי שייצא לו להיות שם (רק בשמחות בעזרת השם) יראה שהחסד העצום הזה הוא לא רק האוכל שתיה וכו' אלא האווירה - רגע של מנוחה בין היימישע יידן בתוך כל הסחרחורת במחלקות... של רופאים אחיות וכו' וכו'
יישר כח!!
זה פשוט באמתהיום הייתי בעין כרם,
חיפשתי את החדר כי ידעתי עליו ונזקקתי לו, אבל לא מצאתי!
הגעתי עד לאיזור המדובר ולא ידעתי בדיוק,
אולי כדאי שבביה"כ יהיה שילוט?
סעודות השבת לא קשורות לחדר הזהאנחנו גם נעזרנו בו הרבה בזמן האישפוז שלי בלידה
חדר עם הרבה דברים משביעים
ובכלל בשבת מביאים לך את כל סעודת השבת אני לא יודעת אם זה אותו אחד שאירגן את החדר הזה אבל זה הבית החולים היחיד בירושלים שיש כזה דבר זה ממש הציל אותנו כי לא היה לנו מה לאכול הרי האוכל של הבית חולים בשבת זה אותו תפריט כמו ביום חול
בקרוב גם בהדסה הר הצופים בעז"ה (יכול להיות שכבר פועל)
איפה השרות הסוציאלי?בס"ד נפתח היום חדר מזוזה בבית החולים ליד השירות הסוציאלי.
מקפה הילל בכניסה יורדים מצד ימין קומה אחת (שם עושים סעודות שבת) חוצים את הפרוזדור זה יהיה בצד ימיןאיפה השרות הסוציאלי?
האוכל שם הוא רק עד"ח ולכן אין להביא אוכל מבחוץהאם אפשר להביא לשם ולהשאיר לתרומה אוכל כשר למהדרין, או שצריך לתאם קודם עם המפעילים?
(נשאר לנו משמחה משפחתית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: