לא סימן לכלום.אני שמעתי מאחד מעסקני רפואה בירושלים
שהבנות שלו שבעבר הלכו לשערי צדק
ובתקופה האחרונה עברו להדסה
בשורות טובות
הציבור בסופו של יום מצביע ברגליים והולך לשערי צדק.ב. לכל בית חולים יש את היתרונות שלו, תלוי מה מחפשים, מה חשוב ומה מרתיע
מבחינת המקצועיות, היחס, והאחריות, והרוגע, לכאורה הדסה כמה רמות מעל וד"ל
מבחינת אוירה של שבת, כשרות האוכל, חברות בחדר אוכל, "שאין ערביה באותו חדר", ועוד שערי צדק מוביל
רציתי לטשטש פרטים.לא סימן לכלום.
מאוד יכול להיות שאותו עסקן הסתכסך עם ש"צ כי הוא הפנה לגורמים אחרים...
לגוף השאלה:
אין תשובה ברורה בהשוואה כי לכל אחד יש חוויית לידה שונה וצוותים שונים סיפורים חוויתיים וסיפורי אימה.
המומחיות בשע"צ מעולה
הבעיה בשע"צ היא שיש המון לידות (מהגדולים בעולם במספרים. מצביע לכאו' על טיב ביה"ח)
ולעיתים לא רחוקות זה משפיע מאוד על מהירות הטיפול
ממש ממש לא.מבחינת אוירה של שבת, כשרות האוכל, חברות בחדר אוכל, "שאין ערביה באותו חדר", ועוד שערי צדק מוביל
אני לא אוכל להגיב על הפרטים כי אין לי מושג מה ומי.רציתי לטשטש פרטים.
קרובת משפחה ילדה בשערי צדק
היה צורך בניתוח חרום עקב... אמרו הניתוח יהיה בעוד 8 שעות.
נראה לך שפוי...
הוא לא יכל לחכות עם האישה בלידה ויש מצוקה.אני לא אוכל להגיב על הפרטים כי אין לי מושג מה ומי.
ואם ניתוח יכול לחכות 8 שעות אז הוא לא חירום להבנת הרופאים.
עובדתית בשערי צדק יש יותר מפי שניים לידות מאשר הדסה הר הצופים ועין כרם יחד, הוי אומר הציבור מצביע ברגליים
זה מידע מטריד.הוא לא יכל לחכות עם האישה בלידה ויש מצוקה.
הילד נולד עם אפגר 1 ו4.
"הציבור" בוחר בית חולים לפי עובי המזרון, ולפי הכשרות של האוכל בחדר אוכל,עובדתית בשערי צדק יש יותר מפי שניים לידות מאשר הדסה הר הצופים ועין כרם יחד, הוי אומר הציבור מצביע ברגליים
זה לא מורכב רק מהציבור החרדי"הציבור" בוחר בית חולים לפי עובי המזרון, ולפי הכשרות של האוכל בחדר אוכל,
וגם לפי קרבה למרבז העיר/ לבית המשפחה
לכן אין מזה שום בדל של ראיה
ולגופו של עניין שע"צ בית חולים מעולה, אנחנו חייבים להם הרבה הכרת הטוב, אין לי משהו אישי נגדם
מהכרותי את מערכת הבריאות מצוין ושע"צ בפרט ולכך אני בביטחון על המקצועיות למרות שסופר פה על מקרה מטריד מאוד.עומס זה לא מדד למקצועיות פשוט שערי צדק זה מרכז ירושלים ועין כרם רחוק יותר
בשתי בתי החולים משתדלים לאשפז יהודיות עם יהודיות אבל לא תמיד יש אפשרות, מ3 נשים שילדו בשע"צ בחודשיים האחרונים שמעתי שהם היו בחדר עם ערביה."שאין ערביה באותו חדר"
מנסיון של כמה וכמה לידות... ממליצה מאוד על ביות מלא, זו הבחירה הכי טובה לך ולתינוקאשמח לשמוע לגבי ביות מלא או חלקי או בכלל לא,
לא מדוייק, הדרך לעין כרם מאוד לא סימפטית, ועם כביש 16 שערי צדק קרוב יותר.לצורך העניין הרי הדסה קרובה בהרבה לבי"ש משע"צ?
מעניין אותימנסיון של כמה וכמה לידות... ממליצה מאוד על ביות מלא, זו הבחירה הכי טובה לך ולתינוק
ממליצה לך לקרוא על זה, צריך לבוא לזה מתוך בחירה והבנת היתרונות הרבים.
ברב המקרים מי שניסתה ביות פעם אחת לא מוותרת בפעמים הבאות.
לגבי בי"ח שניהם טובים מאוד, ללידה ראשונה יש עדיפות לעין כרם
שיהיה בקלות ובבריאות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: