וכאילו זה לא מספיר הוא גם חייל בצבא באדום שנלחם במלחמת העולם הראשונה...מסכן אברימי, שתי ידים שמליות...
וכאילו זה לא מספיר הוא גם חייל בצבא באדום שנלחם במלחמת העולם הראשונה...מסכן אברימי, שתי ידים שמליות...
קבלו אותם ככה... בלי ידיים שמאליות או מדים שלא שייכים לצה"ל...מסכן אברימי, שתי ידים שמליות...
מה זהההה, שלמות התמונה הראשונה
אני איתך----ואת יותם חבדניק שרוףףףףף
גם אני---אני איתך----
את הספרים האלו קראתי מזמן ולצערי אני לא זוכרת איך הדמויות נראות, יש לך אולי תיאור קצר עליהם, איך הם נראים פחות או יותר?מה עם קצת דמויות של יואל? הילדים של גיטי רוכבים על הכיסא גלגלים שלה? סצנות מגיטי בלוי וסיפורי רחלי טישלר והערבי שלה וכו' וכו'?
הם לא אמורים להיות חסידים?
יותם מתחיל משמרת בבית חולים
צפה בקובץ המצורף 1733830
ממשששש ממש לא!
אני דמיינתי את ארי כמו שעשית את שולם-
*בטח התכוונת הבן של שירה וישי, קוראים לו ישראלהבן של שירה וישראל.
הכי קל בעולם, ושוב, מאותה סיבה שקל לייצר את ישראל.עומר- בעלה של רחלי טישלר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: