לחמניות יפהפיות וטעימות כמה שהכנתי נחטפו, קל להכנה ושווה את התוצאה!!
לחמניות ממולאות בירקות:
בצק חלות רגיל
מילוי:
רצועות פלפלים ובצל,
פטריות
שמן
מלח, פלפל, גבישי שום
א. ההכנה:
1. לערבב את חומרי המילוי , לטעום טיפונת אם הטעם מתובל.
לאפות בתנור לריכוך בלבד (לא להזהיב, הצבע יתקבל באפיית הלחמניות)
2. לחלק הבצק לחתיכות במשקל 60-90 גר' לפי הגודל הרצוי.
3.ליצור כדורים, להניח להתפחה.
כשתפח טוב, ליצור בזהירות שקע עמוק בעזרת הצד הסגור של כלי כלשהו- הקטן מקוטר הלחמניה. למלא בשפע מילוי, למרוח בעדינות ביצה ולפזר שומשום רגיל/שחור
לאפות לצבע נאה.
לחמניות ממולאות בירקות:
בצק חלות רגיל
מילוי:
רצועות פלפלים ובצל,
פטריות
שמן
מלח, פלפל, גבישי שום
א. ההכנה:
1. לערבב את חומרי המילוי , לטעום טיפונת אם הטעם מתובל.
לאפות בתנור לריכוך בלבד (לא להזהיב, הצבע יתקבל באפיית הלחמניות)
2. לחלק הבצק לחתיכות במשקל 60-90 גר' לפי הגודל הרצוי.
3.ליצור כדורים, להניח להתפחה.
כשתפח טוב, ליצור בזהירות שקע עמוק בעזרת הצד הסגור של כלי כלשהו- הקטן מקוטר הלחמניה. למלא בשפע מילוי, למרוח בעדינות ביצה ולפזר שומשום רגיל/שחור
לאפות לצבע נאה.