מאפים לחמניות ממולאות בצורה חמודה(התמונות בפנים)

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לחמניות יפהפיות וטעימות כמה שהכנתי נחטפו, קל להכנה ושווה את התוצאה!!

לחמניות ממולאות בירקות:
בצק חלות רגיל

מילוי:
רצועות פלפלים ובצל,
פטריות
שמן
מלח, פלפל, גבישי שום

א. ההכנה:
1.
לערבב את חומרי המילוי , לטעום טיפונת אם הטעם מתובל.
לאפות בתנור לריכוך בלבד (לא להזהיב, הצבע יתקבל באפיית הלחמניות)
2. לחלק הבצק לחתיכות במשקל 60-90 גר' לפי הגודל הרצוי.
3.ליצור כדורים, להניח להתפחה.
כשתפח טוב, ליצור בזהירות שקע עמוק בעזרת הצד הסגור של כלי כלשהו- הקטן מקוטר הלחמניה. למלא בשפע מילוי, למרוח בעדינות ביצה ולפזר שומשום רגיל/שחור
לאפות לצבע נאה.
20210210_181023.jpg
20210210_190326.jpg
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@הרי זהב
אפשר מתכון לבצק?
כאן הבאתי.
 

Bin26

משתמש פעיל
אני צריכה להבין-אם אני מכינה בצק חלות הרגיל שלי אז זה צריך לתפוח בקערה כמו שמכינים חלות או שמספיק רק התפיחה אחרי שיוצרים את הכדורים?בכמה זמן מדובר? וכמה כדורים אמור לצאת בקילו?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני צריכה להבין-אם אני מכינה בצק חלות הרגיל שלי אז זה צריך לתפוח בקערה כמו שמכינים חלות או שמספיק רק התפיחה אחרי שיוצרים את הכדורים?בכמה זמן מדובר? וכמה כדורים אמור לצאת בקילו?
וודאי להתפיח לאחר הכנת הבצק. זוהי פעולה גורפת, תמיד.

וכמה כדורים אמור לצאת בקילו?
תחלקי לכדורים באיזה גודל שתרצי. אם בא לך שיהיו גדולים, תחלקי ל 20-25, אם קטנים יותר אז 30 נניח.
בכל מקרה, המילוי שכתבתי לא מיועד לכמות ספציפית של בצק. אני ממלאה כמה שיש, ומשאר הבצק מכינה משהו אחר.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לעוד סוג לחם ממולא;
 

להקליד

משתמש פעיל
לחמניות יפהפיות וטעימות כמה שהכנתי נחטפו, קל להכנה ושווה את התוצאה!!

לחמניות ממולאות בירקות:
בצק חלות רגיל

מילוי:
רצועות פלפלים ובצל,
פטריות
שמן
מלח, פלפל, גבישי שום

א. ההכנה:
1.
לערבב את חומרי המילוי , לטעום טיפונת אם הטעם מתובל.
לאפות בתנור לריכוך בלבד (לא להזהיב, הצבע יתקבל באפיית הלחמניות)
2. לחלק הבצק לחתיכות במשקל 60-90 גר' לפי הגודל הרצוי.
3.ליצור כדורים, להניח להתפחה.
כשתפח טוב, ליצור בזהירות שקע עמוק בעזרת הצד הסגור של כלי כלשהו- הקטן מקוטר הלחמניה. למלא בשפע מילוי, למרוח בעדינות ביצה ולפזר שומשום רגיל/שחור
לאפות לצבע נאה.
צפה בקובץ המצורף 880595צפה בקובץ המצורף 880596
@הרי זהב היקרה
אין מילים על נדיבות הלב בכל פעם מחדש
לשתף את כולנו במתכונים המיוחדים והמשובחים!

רציתי לשאול בקשר לירקות למילוי
כמה זמן בערך צריך לאפות אותם לריכוך
ועל איזה חום

וגם רציתי לדעת אם בעיקרון אפשר לקבל את האפקט הזה
על ידי ריכוך במיקרוגל
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רעיון מקסים ונראה טעים!
תודה על השיתוף
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@הרי זהב היקרה
אין מילים על נדיבות הלב בכל פעם מחדש
לשתף את כולנו במתכונים המיוחדים והמשובחים!

רציתי לשאול בקשר לירקות למילוי
כמה זמן בערך צריך לאפות אותם לריכוך
ועל איזה חום

וגם רציתי לדעת אם בעיקרון אפשר לקבל את האפקט הזה
על ידי ריכוך במיקרוגל
הירקות מעורבבים בשמן ומלח ונאפים גם למטרת ייבוש שלא ירטיבו את הבצק מידי, אני לא חושבת שמקרוגל מדמה פעולת אפיה, אם כבר בישול שלדעתי גורם להפרשת נוזלים.
זמן וחום אפייה תלוי בתנורה של כל אחת.
אני אופה על 200° עד שהכל מתרכך
 

להקליד

משתמש פעיל
הירקות מעורבבים בשמן ומלח ונאפים גם למטרת ייבוש שלא ירטיבו את הבצק מידי, אני לא חושבת שמקרוגל מדמה פעולת אפיה, אם כבר בישול שלדעתי גורם להפרשת נוזלים.
זמן וחום אפייה תלוי בתנורה של כל אחת.
אני אופה על 200° עד שהכל מתרכך
האם לדעתך גם כלי פתוח במיקרוגל נותן אפקט של בישול רטוב
כי בעיקרון מיקרוגל גם מרכך וגם מייבש (אם לא שמים בניילון או כלי אטום)
ולכן חשבתי שזה יכול דוקא להתאים פה למטרה לרכך ולא להשחים.
 
נערך לאחרונה ב:

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
האם לדעתך גם כלי פתוח במיקרוגל נותן אפקט של בישול רטוב
כי בעיקרון מיקרוגל גם מרכך וגם מייבש (אם לא שמים בניילון או כלי אטום)
ולכן חשבתי שזה יכול דוקא להתאים פה למטרה לרכך ולא להשחים.
אין לי נסיון.
משתמשת עם מיקרוגל רק לחימום.
 

מגדלור

משתמש מקצוען
לחמניות יפהפיות וטעימות כמה שהכנתי נחטפו, קל להכנה ושווה את התוצאה!!

לחמניות ממולאות בירקות:
בצק חלות רגיל

מילוי:
רצועות פלפלים ובצל,
פטריות
שמן
מלח, פלפל, גבישי שום

א. ההכנה:
1.
לערבב את חומרי המילוי , לטעום טיפונת אם הטעם מתובל.
לאפות בתנור לריכוך בלבד (לא להזהיב, הצבע יתקבל באפיית הלחמניות)
2. לחלק הבצק לחתיכות במשקל 60-90 גר' לפי הגודל הרצוי.
3.ליצור כדורים, להניח להתפחה.
כשתפח טוב, ליצור בזהירות שקע עמוק בעזרת הצד הסגור של כלי כלשהו- הקטן מקוטר הלחמניה. למלא בשפע מילוי, למרוח בעדינות ביצה ולפזר שומשום רגיל/שחור
לאפות לצבע נאה.
צפה בקובץ המצורף 880595צפה בקובץ המצורף 880596
בלתק
ניתן להקפיא?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה