ושוב
תחביב הלחמים והלחמניות שלי לא התחלף
והפעם ניסיתי לחמניות ביס למילוי
הם יצאו ככ יפות שלא יכולתי לא לתעד אותם
תודו שהם יפות
עריכה -
קבלו את המתכון
הבצק - הבצק הרגיל שלי (המוציא)
אפשר להפוך למזונות אם מכינים לאירוע -
אמור להיות לי מתכון עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים (ואז מפחיתים מהסוכר)
לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים
24 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
67 גרם שמן
אופן הכנה -
שמים בקערה מים שמרים וסוכר וחלק מהקמח ומערבלים
מוסיפים את יתרת הקמח, המלח וממשיכים בערבול תוך כדי הוספת השמן, עד לקבלת בצק נעים ורך למגע
מתפיחים 45 דקות
ומתחילים לעבוד
מחלקים ל 50 כדורים שווים
לוקחים כדור ומכניסים מהצדדים כלפי מטה עד לקבלת כדור יפה
מושחים בביצה (עם מעט קפה מומס במים)
מפזרים שומשום לבן ושחור
אופים כ-15 דקות על 180-200 מעלות (תלוי בתנור)
ועכשיו החלק הכי כייפי, המילוי...
ממלאים בירקות חתוכים
נבטים/צנוניות/חסה/ככל העולה על רוחכם
אפשר לשדרג עם קוביות סלומון
בתאבון
ותשתפו בתמונות שלכם
תחביב הלחמים והלחמניות שלי לא התחלף
והפעם ניסיתי לחמניות ביס למילוי
הם יצאו ככ יפות שלא יכולתי לא לתעד אותם
תודו שהם יפות
עריכה -
קבלו את המתכון
הבצק - הבצק הרגיל שלי (המוציא)
אפשר להפוך למזונות אם מכינים לאירוע -
אמור להיות לי מתכון עם מיץ ענבים לבן במקום חלק מהמים (ואז מפחיתים מהסוכר)
לבצק
1 ק"ג קמח
480 גרם מים פושרים
24 גרם שמרים יבשים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
67 גרם שמן
אופן הכנה -
שמים בקערה מים שמרים וסוכר וחלק מהקמח ומערבלים
מוסיפים את יתרת הקמח, המלח וממשיכים בערבול תוך כדי הוספת השמן, עד לקבלת בצק נעים ורך למגע
מתפיחים 45 דקות
ומתחילים לעבוד
מחלקים ל 50 כדורים שווים
לוקחים כדור ומכניסים מהצדדים כלפי מטה עד לקבלת כדור יפה
מושחים בביצה (עם מעט קפה מומס במים)
מפזרים שומשום לבן ושחור
אופים כ-15 דקות על 180-200 מעלות (תלוי בתנור)
ועכשיו החלק הכי כייפי, המילוי...
ממלאים בירקות חתוכים
נבטים/צנוניות/חסה/ככל העולה על רוחכם
אפשר לשדרג עם קוביות סלומון
בתאבון
ותשתפו בתמונות שלכם
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: