יש אפשרות להוסיף את המתכון של בצק הבסיס?
היוהווו ושלםהכנתי אתמול את הלחמניות זעתר של @ה. בקר מחוברת מתכוני חגים פ"ג
והם פשוט טעימיםםםםםם- ממליצה לכולם/ן להכין- זה לא עבודה מסובכת ויוצא לכם יאמיי של לחמניות
תודה הני!!
זו התמונה שלי:
צפה בקובץ המצורף 1281526
צירפתי כאן את המתכון
צפה בקובץ המצורף 1281524
אני חושבת שהוא עושה את הצבע המדהים של הלחמניות....נראה ממש מעולה!!! האם אפשר לוותר על החלמון מלמעלה? או לשים משהו אחר במקום?
נראה ממש מעולה!!! האם אפשר לוותר על החלמון מלמעלה? או לשים משהו אחר במקום?
זה עושה שזה יהיה מבריקאני חושבת שהוא עושה את הצבע המדהים של הלחמניות....
אבל כמובן שאפשר בלי ...
כאן מהפורום לקחתי עצה של אין לי מושג של מינראה ממש מעולה!!! האם אפשר לוותר על החלמון מלמעלה? או לשים משהו אחר במקום?
לאחייבים גלגלת פיצה?
אפשר לעלות את החוברת בבקשה
את יכולה להפחית בסוכר ובשמן@ה. בקר מהמתכון הבסיסי, אם אפחית את הסוכר והשמן לחצי כוס, מה יהיה ההבדל?
(לפי המנהג אצלנו ב3/4 כוס נכנסים לספק של מזונות)
תודה!
בהחלטאפשר לעשות מהבצק הזה לחמניות ממולאות בגבינה צהובה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: