מאפים לחמניות דלות קלוריות

mirif

משתמש מקצוען
במקום לקנות את הלחמניות של 99 קלוריות אני רוצה להכין לבד.
- איך מכינים?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אין מצב.
אין לחם ביתי שיכול להיות דל קלוריות.
הסוד של המאפים דלי הקלוריות הוא ההתפחה בתנאים מיוחדים
שאין לך אותם בבית.
צריך בשביל זה סיבים תזונתיים ועוד על מיני
להכין לבד לא שייך.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש משהי בירושלים שמוכרת סיביים תזונתיים ללא קלוריות ויש לה מתכון ללחמניות דלות קלוריות בייתיות. הסוד בזה שבעצם הסיבים מחליפים חלק מכמות הקמח.

אורחת לרגע

משתמש מקצוען
יש לי מתכון שקבלתי בקבוצת דיאטה כלשהי
זה מגיע ל-110 קלוריות (אלא א"כ תיצרי יותר לחמניות בקילו) ערכתי קצת שינויים (יותר מלח, והוספתי סוכרזית)
1 קילו קמח מלא 80%
1.5 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר + 2 שקיקי סוכרזית
2 כפיות שטוחות מלח
2.5-3.5 כוסות מים (200 מ"ל)
כשהבצק כמעט מוכן להוסיף 1 כף שמן

להתפיח שעתיים, לחלק ל-20 להתפיח עוד חצי שעה ולאפות 10-15 דקות (כשמקבל צבע להוציא, אפיה ארוכה הורסת את הלחמניה)

21309

משתמש מקצוען
בקילו קמח יש כ 3500 קלוריות, אז עוד לפני שאר החומרים את צריכה לחלק את הבצק ליותר מ30 לחמניות! מנסיון יוצא לחמניות קטנטנות שחבל על המאמץ.
כתבו למעלה שאולי מחליפים סיבים תזונתיים בחלק מהקמח. נשמע מעניין. אם יש למישהי נסיון מוצלח שאכן יוצאת לחמניה של 100 קלוריות אני אשמח לשמוע!

אולי מעניין אותך גם...