כן, תודה על התשובה. כנראה באמת הרטבתי יותר מידי, אפיתי בסוף המון זמן ויצא אפוי אבל עדיין רטוב. נדע להבא!@balabuste כתבתי לך תגובה ובנתיים אני רואה שזה הסתדר או מה?
לא מאמינה.האם יש את כל המתכונים מרוכזים במקום אחד?
עשיתי חיפוש נושאים של רוחי בפורום זהוגם - האם יש את כל המתכונים מרוכזים במקום אחד?
תודה על התודה!!@רוחי בלבוחי חייבת לך תודה,
אתמול הייתי גמורה מהחג ילדים מטושטשים,
אבל צריך לפנק את הבעל הצם,
נזכרתי במתכון שלך ותוך פחות משעה היה לנו פוקאצה מושלמת ריחנית אווירית ומשביעה,
לקינוח אכלנו את עוגת שוקולד גם מתכון ממך
הרגשתי שאני חייבת להודות לך
תמשיכי לפרגן מתכונים קלים וטעימים
מכינה את זה הרבה עם רוטב פיצה - יותר "מניחה" בכף את הרוטב מאשר מורחת... ולא נורא אם קצת נכנס ומתערבב בתוך הבצק...ניסיתי לעשות מזה פיצה, אך היה מאד קשה למרוח על זה את הרוטב -שעשוי מרסק עגבניות מעורב בשמן ותבלינים,
איזה רוטב פיצה נמרח בקלות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: