המטבח של סימא
משתמש מקצוען
המתכון של אדון מקס מלכיאל
להאזין לעברית התנכית והציורית שלו זה עונג בפני עצמו
מי שראתה במאפיות אותנטיות מדביקים עם כרית את הלחם לתנור שנראה כמו בור עמוק
החום של הבור גורם ללחם הזה להיות פריך מאוד מבחוץ ורך מבפנים
במתכון שלנו זה בתנור והכי קרוב לבור האפייהאם זה מעניין השם של הלחם הזה "ליפיושקה"
להאזין לעברית התנכית והציורית שלו זה עונג בפני עצמו
מי שראתה במאפיות אותנטיות מדביקים עם כרית את הלחם לתנור שנראה כמו בור עמוק
החום של הבור גורם ללחם הזה להיות פריך מאוד מבחוץ ורך מבפנים
במתכון שלנו זה בתנור והכי קרוב לבור האפייהאם זה מעניין השם של הלחם הזה "ליפיושקה"