גם כרטיס "רעות תקני לי" 1%איזה?
גם כרטיס "רעות תקני לי" 1%איזה?
כמו שכתבו, מן הסתם אלי אקספרס לוקחת את האחוזים של העמלת המרה לעצמהלאחרונה אלי מחייבת בפייפאל בשקלים ואין שום תשלום על המרה לא בפייפאל ולא באשראי.
ממש לא. חברת האשראי לוקחת עמלה המרה.כמו שכתבו, מן הסתם אלי אקספרס לוקחת את האחוזים של העמלת המרה לעצמה
לא חושב, מכיוון שהמחיר נשאר אותו דבר גם אני משלם בדולר.כמו שכתבו, מן הסתם אלי אקספרס לוקחת את האחוזים של העמלת המרה לעצמה
או שבקניה הזאת בוצעה הרכישה בדולר, או שלמרות שהם מציגים את המחיר בשקלים הם מחייבים בסופו של דבר בדולר (לא ניסתי אף פעם אצלם לבצע את התשלום בשקלים)מתוך החשבון של הכרטיס....
חוץ ממחיר המוצר-עוד 2.8 % מתוך הסכום.....
אולי יש כאלו שהצליחו לבקש מחברה מסויימת 0 עמלהכבר אמרו כאן הכל. מה עוד תרצה לדעת?
אין.אולי יש כאלו שהצליחו לבקש מחברה מסויימת 0 עמלה
ברור שעדיף פאיפלשלום,
רציתי לשאול,
פתחתי חשבון פייפאל עבור דבר מסוים.
כשאני קונה באליאקספרס, עדיף לשלם באשראי של פועלים או לשלם בפייפאל?
אם מישהו יוכל לענות לי בדחיפות, כי יש לי הזמנה שמחכה לתשלום.
@rabin או כל מי שמתמצא.
תדה רבה
ברור שעדיף פאיפל
התכוונתי מבחינת כמה שיעלה לי העמלה, מה יותר זול?במה שאתם רוצים
בפייפאל מרויחים עוד צד לעסקה שאפשר דרכו לבטל אותה, וגם שפרטי הכרטיס לא נחשפים לאתר המכירות.
אשראי רגיל זה כ3%, יש כרטיסים עם הטבה של 1%.שילמתי עכשיו על מוצר קטן בפייפאל ויצא עמלה של 2.63%,
זה לא גבוה מידי?
מישהו יודע כמה באשראי פועלים?
כשיגיע למכס תקבלו הודעה.מה זה אומר? איך משחררים את זה במכס? ואם נראה לכם אפשר לבטל ושיחזירו את הכסף חזרה?
אבל איפה נקבל את המשלוח במכס? או שזה יבוא בדואר רגיל?אשראי רגיל זה כ3%, יש כרטיסים עם הטבה של 1%.
כשיגיע למכס תקבלו הודעה.
מהמייל נראה שאם לא תאשרו אז ההזמנה תתבטל אוטומטית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: