יש ויש כאן...את הקטע של קוסוביצקי עצמו אין לאף אחד?
יש ויש כאן...את הקטע של קוסוביצקי עצמו אין לאף אחד?
יש להבהיר שבזאנר החזנות יש בעיה גדולה שאי אפשר כמעט להעלות קליפים בגלל שיש נשים בתזמורת איני יודע אם זה בעיה או לא אבל בסינונים השונים ע"פ רוב זה חסוםבעבר ראיתי קליפ של הלפגוט בביצוע אדיר על השיר 'הבט'.
יש למשהו?
עוד ביצוע של הלפגוט מהדיסק שלו מבשר טוב עם סובול הלחן של ישראל אלתריש להבהיר שבזאנר החזנות יש בעיה גדולה שאי אפשר כמעט להעלות קליפים בגלל שיש נשים בתזמורת איני יודע אם זה בעיה או לא אבל בסינונים השונים ע"פ רוב זה חסום
אני מעלה את זה מתוך הדיסק שלו הבט משמים ביצוע ע"י תזמורת אירופאית שד"ר סובול קורא לה SFY בניצוחו של מר סובול בהצלחה
והפעם ביצוע של החזן ישראל רנד החזן הראשי של בית הכנסת הגדול ברמת גןעוד ביצוע של הלפגוט מהדיסק שלו מבשר טוב עם סובול הלחן של ישראל אלתר
ביצוע של הבט משמים של החזן משה גנשטוף ע"י החזן יענקי למר בביצוע מרגש למבינים בלבד ושוב בליווי ובעיבודו של סובול שמעו ותחי נפשכםעוד ביצוע של הלפגוט מהדיסק שלו מבשר טוב עם סובול הלחן של ישראל אלתר
משהו מיוחד! אבל אין כמו לראות אותו שר את זה וכמעט לא מתאמץיש להבהיר שבזאנר החזנות יש בעיה גדולה שאי אפשר כמעט להעלות קליפים בגלל שיש נשים בתזמורת איני יודע אם זה בעיה או לא אבל בסינונים השונים ע"פ רוב זה חסום
אני מעלה את זה מתוך הדיסק שלו הבט משמים ביצוע ע"י תזמורת אירופאית שד"ר סובול קורא לה SFY בניצוחו של מר סובול בהצלחה
http://www.93fm.co.il/radio/286908/?utm_source=site&utm_medium=searchמשהו מיוחד! אבל אין כמו לראות אותו שר את זה וכמעט לא מתאמץ
אם מישהו יכול להוריד את זה לכאן תבא עליו ברכהhttp://www.93fm.co.il/radio/286908/?utm_source=site&utm_medium=search
כאן יש לך וידיאו פשוט לי חסום הוידיאו בקול חי
מה פתוח הדף או הוידיאו?דווקא לי זה פתוח אבל אני לא מצליח לראות.
אולי משהו ידריך אותי ואני יוריד בשמחה!
אז תפתח את הוידיאו ובשעת הצפיה תלחץ על כפתור ימין בעכבר ואז שמור וידיאו כ..הדף והוידיאו
פה יש את זה בקובץ שמעהחזן יעקב מוצן בתפילת ערבית ויזכור בבית הכנסת שונה הלכות פתח תקוה
פתוח בנטפרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: