לוקיישנים לצילום בירושלים

שושי סירקיס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני אוהבת לשוטט לעצמי בכל מיני שכונות ומקומות ומצלמת בעיקר את האזור ואת האנשים שגרים שם
חשבתי לשתף אתכן בלוקיישנים למרות שהם אולי מוכרים אבל אולי לא כולם חשבו שצילומים שם יכולים לצאת מקסים
בעז"ה בתכנון שלי לפתוח קטגוריית לוקיישנים באתר החדש שלי, תוכלו להכנס ולהתעדכן עם תמונות ופרטים מלאים כולל תיאור נרחב על המקום :)

לבנתיים אלו המקומות שאהבתי מאוד

ליפתא (שלא ישאר כך לנצח, ממליצה ללכת ולצלם שם, לפני שהטרקטורים באים) אפשר להכנס לבתים שם (צריך להזהר ולראות שלא נכנסים לבתים שיש סכנת קריסה או בתים שכבר גדרו אותם) הכל עתיק, עם חלונות ענקיים לנוף קסום, תאורה עמומה ומהממת!

מלון חצר השוק ברחוב הכרמל בשכונת אהל משה- מלון דירות עם חצר מקסימה עם אופי ועיצוב ירושלמי, אם תוכלו להכנס לאחת הדירות (אני נכנסתי) תוכלו לצלם במרפסת וליד החלונות, תאורה יפה, מקום מקסים ושקט. שימו לב לקבל רשות מהמלון לצילומים. ממליצה להמשיך לשכונת אהל משה, יש שם פינות מקסימות לצילום.

עין כרם- אחת השכונות הציוריות והיפות ביותר, יש שם הרבה מקומות לצילום, חצרות, בתים, טבע, מסעדות ועוד...כדאי ליצור קשר עם התושבים (מראש) ולהכנס לבתים לצילומים (רובם זה בתשלום) , לחצרות מדהימות ויפות, תוכלו לראות שם תנורי אבן, באר, ועוד .. ממליצה בחום!

מדרחוב הלל וככר המוזיקה- צלמתי שם הרבה, ותמיד יש עוד מקום שלא ראינו :) אני ממליצה לצלם גם בחנויות מעניינות, שוב, חצרות, ובתים זה אווירה שונה ומעניינת יותר, אל תשכחו לבקש רשות.

עמק רפאים- להכנס לסמטאות ולבניינים, יש בניינים שנראים מבפנים כמו בתוך בית עתיק וישן, כנסו חצרות מעניינות, צלמו ליד דלתות מעוצבות, ניתן לצלם גם במתחם של האחים חסיד (מתחם בנייה)

תהנו ♥

ראנד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שושי תודה רבה!!
תמיד את חושבת על כולם....
ותודה על הפירוט המלא!

0405 שירה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה רבה
עם תכתבי דרכי הגעה למקומות האלה זה יהיה מושלם

BRACHY

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה שושי!!
בטוחה שיהיה לי לעזר.

elisheva18

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד

תודה רבה!

נשמח לראות תממונות להשראה...

שושי סירקיס

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תמונות ופירוט מלא יהיה בעז"ה בבלוג שלי ברגע שיהיה לי את הזמן
לגבי דרכי הגעה אני כותבת בקיצור:
ליפתא- בכניסה לעיר ירושלים בצד שמאל, הכניסה מול תחנת האוטובוס שבכביש בגין לכיוון רמות.
מלון חצר השוק- רחוב הכרמל, דרך רחוב כי"ח לפני מרכז כלל, לוקחים קצת ימינה וחוצים את הכביש, תראו את המלון בצד ימין שלכם.
עין כרם- רכבת לכיוון הרצל, לרדת בתחנה אחרונה ולקחת קו 28.
מדרחוב הלל- רכבת לכיוון יפו, לרדת ביפו מרכז להמשיך כמה דקות להכנס לרחוב יואל משה סלמון בצד ימין ומשם פשוט ללכת לאן שהרגליים מוליכות :)
עמק רפאים- הגעתי לשם תמיד ברכב, אז כדאי לברר באגד איזה אוטובוסים מגיעים, בכל אופן נמצא באזור התחנה הראשונה, גן הפעמון, ימין משה.

תהנו ♥

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה