למישהו יש מושג איך אפשר להשיג קובץ PDF
עם לוח שנה עברי לועזי של שנת תשפ"ג?
גם בתשלום
תודה רבה!
גם בתשלום
יקררררררלוח שנה שבועי - קובץ InDesign | InDesign Tips
לוח קיר שבועי בקובץ אינדיזיין פתוח, כולל תאריכים עברי ולועזי, זמני הדלקת נרות וצאת השבת בארבעת הערים הגדולות ועוד...indesign.tips
אני מוכרת קובץ פתוח באינדיזיין של לוח שנה חודשי עברי לשנת תשפ"ג.למישהו יש מושג איך אפשר להשיג קובץ PDF
עם לוח שנה עברי לועזי של שנת תשפ"ג?
גם בתשלום
תודה רבה!
אני ממליצה מאוד על הלוח שנה שהיא מוכרת הוא רמה אחת מעל הרבה לוחות והמחיר ממש סביראני מוכרת קובץ פתוח באינדיזיין של לוח שנה חודשי עברי לשנת תשפ"ג.
מעוניינת?
איך אפשר לרכוש?אני מוכרת קובץ פתוח באינדיזיין של לוח שנה חודשי עברי לשנת תשפ"ג.
מעוניינת?
העברה לחשבון שלי, ואז אני שולחת את הקובץ.איך אפשר לרכוש?
אתה יקר בשלושים ש"ח מהאקסל:יש כאן לוח עברי- לועזי לשנת תשפ"ד שעיצבתי
עולה 30 ש"ח
JUMBOmail - הורדה והצגת קבצים
הורדה והצגת קבצים שנשלחו באמצעות JUMBOmail - הדרך הטובה ביותר לשלוח את הקבצים שלך לכל מקום.www.jumbomail.me
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: