השנה עלינו רק עם הגודל הזה, שנה הבאה בע"ה יהיו בגדלים נוספים.נכתב ע"י אא;852628:יש אפשרות להזמין לוח שנה בגודל קטן יותר?
הגודל שמופיע באתר הוא גדול מדי עבורי,
הייתי רוצה גודל A5
(A4 בפתיחה)
בהצלחה
השנה עלינו רק עם הגודל הזה, שנה הבאה בע"ה יהיו בגדלים נוספים.נכתב ע"י אא;852628:יש אפשרות להזמין לוח שנה בגודל קטן יותר?
הייתי רוצה גודל A5
(A4 בפתיחה)
נכתב ע"י אא;852628:יש אפשרות להזמין לוח שנה בגודל קטן יותר?
הייתי רוצה גודל A5
(A4 בפתיחה)
נכתב ע"י חבדנקית;852635:באיזה דפדפן את נכנסת?
נכתב ע"י שחרית;852789:יפה מאד. יישר כח. חיכינו ללוח עברי. מערכת ידידותית.
הארות לשיפור (אפשר לשנה הבאה...):
א. זמני זריחה ושקיעה
ב. בפונקציה של אירועי היום נוצרת התנגשות מסויימת: אין אפשרות לבחור רק אירועים אישיים בלי הילולת צדיקים / חב"ד.
נכתב ע"י sarit1ef;852790:כרום
אנחנו מתחייבים עד 5 ימי עסקים, בפועל זה לוקח יום-יומיים+ זמן משלוח.נכתב ע"י programit;853054:מהמם!!
עיצוב נקי ויפה!
והעיקר נוח וקל לשימוש!
תוך כמה זמן יהיה מוכן?
שלחנו את הודעתך למתכנתים של האתר, הם עדיין לא זיהו בעיה בגלישה באתר מדפדפנים מסויימים, בכל מקרה אם תעדכנו אותנו בפרטים או תשלחו צילומסך, זה יעזור לנו מאוד.נכתב ע"י pr;852927:פיירפוקס - שום קישור לא נפתח. ):
חבל, בדיוק אני מחפשת משהו כזה!
נכתב ע"י pr;853341:הנה הצילום מסך, הוא לא זז משם ימין ושמאל - לא מגיב ללחיצות. (פיירפוקס)
נכתב ע"י pr;853341:הנה הצילום מסך, הוא לא זז משם ימין ושמאל - לא מגיב ללחיצות. (פיירפוקס)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: