נכתב ע"י תובנה;1699325:איזה דיסק זה?
מאיפה קונים?
בעיקרון צריך שינון ולא חשיבה,
לתרגל כפל וחילוק של כל נקודה מכל הכיונים.
3*7 7*3 21:3 21:7
כל יום להתקדם בכפולה אחת ולחזור על אתמול.
בהצלחה
נכתב ע"י T5;1699532:יש דיסק שירים ללימוד אצלינו מכרו בבית ספר אם את רוצה אבדוק לך אם רשום שם מי היוצר.
מקסים מקסים, הבנות שלי למדו בע"פ בעזרתו.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1699451:שירכפל. מאד מאד מוצלח.
(הקטנה לי בת שנתים וחצי כבר יודעת את כפולות שתים וחמש על פה)
חני
נכתב ע"י חניק;1701089:איפה אפשר להשיג את הדיסק הזה?
נכתב ע"י חמחם;1705847:שינון ודפי עבודה. אין דרך אחרת. לרוב, יש קושי בחלק מהתרגילים בכפולות 6,7,8,9, ואין צורך להתעכב על השאר.
כל השירים למינהם בד"כ גורמים לכך שהילד מחשב ע"י אצבעות. מה שאני יודעת - זה לא מומלץ (למרות שכל ההודעות הקודמות חושבות הפוך ממני בדיוק!!!)
נכתב ע"י תיקתוק;1705266:עם אנימצית תלת מימד.
מלמד את הכפל בצורת משחק חוויתית.
בדוא"ל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אם אתם מנסים ליצור קשר ולא מצליחים
כתבו לי ואפנה אליה באופן אישי.
נכתב ע"י GRN;1705929:ממה שאני רואה אצל הבת שלי - גם לי לא נראה מומלץ להשתמש בשיטה של השירים, שבכלל לא מפעילה את ההיגיון אלא רק משננים את הכפולות לפי סדר, וזה חוסם את המחשבה.
נכתב ע"י מגה;1705967:מענין גם אותי
מה המחיר?[/QUOTE
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: