לא חושבת שזה הכרחי שזה יקרה. יש בזה יופי .נכתב ע"י טויטו770;945328:תודה למגיבים...
אפשר להגיד שאני בהתלבטות איך להמשיך..
בכל מצב זה לא עיטורים שהוספתי לפונט זה הפונט עצמו..
ובנוסף אני חושב שאם אני ישים פונט דק אז כשיקטינו את הלוגו לא יראו את הכיתוב בכלל.. מה אומרים??
נכתב ע"י ariels;945375:רואים שיש לך כשרון ויכולת.
לעיצוב לוגו מומלץ לזכור כמה כללים בסיסיים:
1. לדעת היטב למי אתה בונה את הלוגו, וכנגזרת מזה - מה הלוגו צריך לשדר.
2. סקיצות, והרבה. בשבילך, כדי שיהיה לך מה לבחור, וכמובן ללקוח לשלוח רק 2-4 תלוי בהסכם ביניכם
3. קריאות - הלוגו צריך להראות מצויין גם בקטן וגם בענק
4. נקיון - כל מה שלא משרת את המטרה באופן ודאי, לוותר עליו. בלוגו בד"כ כל המוסיף גורע.
5. פונט מול סמל - הם צריכים לתקשר היטב
6. קומפוזיציה נכונה
7. לא להגזים בצבעים. לוגו בונים בשחור, אח"כ בודקים את נושא הצבעוניות.
אני אנסה להתייחס לסעיפים:
1. אני בטוחה שאתה מכיר את הצלם היטב.
מה מאפיין אותו? את הקהל שלו? האם פונט כבד ומעוטר קשור לסגנון הצילום שלו, או לא כ"כ (לעניות דעתי - יותר מתאים לו פונט מודרני ונקי)
2. הייתי שמחה לראות פה עוד 2 דוגמאות שונות.
3. קריאות - בקטן - האייקון הדקיק של המצלמה ילך לאיבוד, והפונט השמן ישאר, מה שיפגום במראה של הלוגו. לעומת זאת בגודל גדול - הפונט השמן יהיה עוד יותר שמן, ויכביד על הלוגו. המילים "מאיר אלפסי - צלם" לגמרי הולכות לאיבוד.
4. נקיון - אין שום סיבה לכלול את מספר הטלפון כחלק מהלוגו. "מאיר אלפסי - צלם" עדיף לרשום כשורה נפרדת למטה, ולא בתוך הלוגו. הסלסולים בפונט, יחד עם ריבוי הפרטים באיור המצלמה, נותנים תוספת משקל, וזו הסיבה העיקרית שלטעמי יש הכרח:
א. להחליף פונט.
ב. לעבוד על האייקון ולהפוך אותו לסמל נקי ופשוט יותר. אולי לעבוד בכתם במקום קו, מה שיתן לו נוכחות, ומצד שני יאפשר להוריד פרטים מיותרים (כמו הכפתור)
5. כמו שכתבתי בסעיף 3 - הפונט השמן והסמל הדקיק לא מצליחים לתקשר ביניהם, ונוצר חוסר איזון
6. הקומפוזיציה נכונה, ומעידה על ראיה עיצובית טובה (לכן גם החלטתי להשקיע בתגובה, כי ברור לי שתיקח את זה למקום בונה)
7. בלוגו לצלמים, בנוסף לגרסה הצבעונית, מקובל לתת גרסה בשחור וגרסה בלבן (נגטיב) לצורך חתימה על תמונות. האם הזהב במדבקה יהיה בהדפסה, או רק הדמיה של זהב? אם הדמיה - תשפר עוד קצת את הגוונים.
המגילה הזו לא נועדה חלילה לקטול, אלא לעזור לך ולכוון אותך למטרה.
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: