לא רוצה לאכזב, אבל הלוגו הראשון קיים כבר.. אצלנו בעיר לפחות יש עסק של פיצות ועם הלוגו הזה..
קריית גת.באמת? לא מכירה כזאת חנות , בניתי אותו מכמה השראות לבד
מענין לראות את הלוגו, איזה עיר זו?
באמת כמו שאמרו זו צורה גנרית של פיצה, ובהשראות שראיתי הסיגנון חוזר הרבה על עצמו
. את צודקת בקטע שהוא מכניס לאווירה. אני אהבתי את 'אקסטרה פיצה', לדוג'לוגו 1 הוא בהחלט יותר נדוש, אבל כן מכניס ישירות לתוך החויה והטעם של הפיצה. לוגו 2 מקורי יותר, אבל לא מעביר את החויה כמו הראשון. לשיקולך.
תנסי לבדוק לוגואים של מתחרים בסביבה בה הלקוח שלך פועל ותבני לו יחודיות.
שלט בחנותאיפה ראית לוגו של אקסטרה פיצה?
לא הייתי מרוכזת. אם לא הבנת, התכוונתי לחנות פעילה בירושלים, ולא משהו שהיא הציגה פה.שלט בחנות
אפשר ללכת על השני, סתם פתאום הזכיר לי את 'פיצה דומינו' בירושלים. אבל יש לו יופי ומקוריות משלו.
גם 1 מהמם, אבל כמו שאמרו אני מבינה שהוא נפוץ...
וגו 1 הוא בהחלט יותר נדוש, אבל כן מכניס ישירות לתוך החויה והטעם של הפיצה. לוגו 2 מקורי יותר, אבל לא מעביר את החויה כמו הראשון. לשיקולך.
תנסי לבדוק לוגואים של מתחרים בסביבה בה הלקוח שלך פועל ותבני לו יחודיות.
משהו אחר...ייתכן שהתבלבלתי וזה לא בירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: