כללי לוגו לעצמי - המשך

yosil

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י yosil;985843:
מה אתם אומרים, אולי לקחת את שלוש בלי השועל אלא רק את הטקסט, ולוותר על הקריאות, ולקוות שלאט לאט יתחילו לראות את זה יותר ויותר וכבר ידעו של מי זה גם אם לא יקראו, כלומר לא להסתכל עלזה כפונט אלא יותר כקישקוש שמאפיין את כל המודועות של י. לייבמן.
ילך או לא?

העלתי את זה ולא קיבלתי תשובה על זה, אולי פשוט לאחד את הוויזואל והטקסט למילה אחת כתובה בצורה לא ברורה, סוג של אומנות, לא? (שוב, אני מתכוון לשלוש בלי השועל)

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא עקבתי אחרי כל השרשור
אבל בעיני 1 עונה על הדרישת יותר מכל,
והשועל מסתשלב בו מקסים.
יש לי חולשה לפונטים מהסוג של 2 ולכן אני נוטה כלפיו
אבל משהו במיקום של השועל קצת מציק לי

האחרים לא ממש קריאים בעיני , לא הייתי הולכת עליהם.

נ.ב.
אולי הייתי מגדילה את הY במס' 1, או מנסה להוציא שם משהו נוסף מעל פני השטח.

בהצלחה!

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
מזל טוב!
תתחדשו על הלוגו!!!!!

yosil

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
איזה ראיה חדה!!!

לא הלכתי עליו ועדיין לא החלטתי, אבל לבנתיים בעבודות אני חותם 'yosale' סתם בפונט של 2.
לא שזה שם חיבה עתיק ולא כלום אלא סתם רוח ממרום...
כשהיתה לי הפוגה קטנה, החלטתי לעשות כרטיס ביקור, ואם כבר - אז העלתי אותו...
ידוע שאין דבר יותר ניצחי מאשר המילה זמני אז אני מקווה לא להתקע עם זה אלא להחליט על משהו וללכת איתו עד הסוף.
תודה ששמת לב...:p

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה