כללי לוגו למגזין עסקי - המשך - אשמח לחו"ד !!!

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
מצ"ב הלוגו כהמשך לדוגמאות שהועלו....

קבצים מצורפים

• לוגו עסקים.jpg
    לוגו עסקים.jpg
    KB 383.2 · צפיות: 145
נערך לאחרונה ב:

ויז'ן מדיה

Art Director
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אתייחס קודם לשם העסק - המילה 'פלוס' כבר עם חלודה מרוב שימוש בה, הייתי מחפש חלופה, שם יותר מעניין ומקורי.

באשר לעיצוב, אם כתוב פלוס למה צריך גם את הסימון פלוס? ואם יש את הסימון פלוס אז למה צריך להיות כתוב גם פלוס?

אני הייתי מסתפק בסימון פלוס שבא גם כיוד, וזה היה הופך את הלוגו לקצת יותר חכם ומבחינת העיצוב גם יותר נקי.

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אתייחס קודם לשם העסק - המילה 'פלוס' כבר עם חלודה מרוב שימוש בה, הייתי מחפש חלופה, שם יותר מעניין ומקורי.

באשר לעיצוב, אם כתוב פלוס למה צריך גם את הסימון פלוס? ואם יש את הסימון פלוס אז למה צריך להיות כתוב גם פלוס?

אני הייתי מסתפק בסימון פלוס שבא גם כיוד, וזה היה הופך את הלוגו לקצת יותר חכם ומבחינת העיצוב גם יותר נקי

מה אעשה שאלו דרישות הלקוח?
מה אפשר לשפר במצב הנוכחי?
איך אפשר לשדרג יותר?

תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה