כללי לוגו חדש לעצמי (צלמת)

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כבר הרבה זמן אני אומרת שאני רוצה לוגו חדש אז מצאתי מישהיא שאני אוהבת את העבודה שלה בחול ואחרי כמה ניסיונות זה מה שהגענו. זה לא הניסיום האחרון בגלל שיש משהוא בזרימה של הקווים של הכוכבים שלא זורם לי בעין מה ניראה לכם הבעיה? מה הייתם משנים? ואיזה צבע אתם חושבים שיותר יפה?
תודה מראש!
ריקי

קבצים מצורפים

• logo small.jpg
    KB 108.8 · צפיות: 159

איילת שלו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
במבט ראשון... נראה שהלוגו הזה הוא פחות מהרמה של העבודות שלך. (סליחה על הישירות.).

מה הקו שרצית ליצור כאן? משהו יותר ילדותי/וינטאג'י/נוסטלגי מהלוגו הקודם?
אם כן - אז הפונט בסדר. אפשר פחות כוכבים. ובאמת התנועה של הקו של הכוכבים לא לגמרי מוצלח, כי הם 'נופלים' מהר מידי (לפני שהם מספיקים להתרומם).
למה החלטת ללכת על הצבעים האלה? קו של צילומי ילדים?
(אם תשתפי אותנו בכיוון של הרעיון, יהיה יותר קל לעזור.)

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י שחרית;407477:
במבט ראשון... נראה שהלוגו הזה הוא פחות מהרמה של העבודות שלך. (סליחה על הישירות.).

מה הקו שרצית ליצור כאן? משהו יותר ילדותי/וינטאג'י/נוסטלגי מהלוגו הקודם?
אם כן - אז הפונט בסדר. אפשר פחות כוכבים. ובאמת התנועה של הקו של הכוכבים לא לגמרי מוצלח, כי הם 'נופלים' מהר מידי (לפני שהם מספיקים להתרומם).
למה החלטת ללכת על הצבעים האלה? קו של צילומי ילדים?
(אם תשתפי אותנו בכיוון של הרעיון, יהיה יותר קל לעזור.)

אני יגיד את האמת למה לא אהבתי את הלוגו שישן זה היה רציני מדי בישבילי, כשיצרתי את הלוגו הישן חשבתי שאני יעשה צילומי אוכל, מוצרים וילדים אבל היום אני יודעת שאני רוצה רק צילומי ילדים ותינוקת (ומשפחה אבל הילדים זה המרכז)
אז רציתי משהוא מאוד ילדותי, זורם, נקי וסיגנון אמריקאי כמאט כל הצלמות שאני מקירא זה הסיגנון לוגו שלם וכל פעם שראיתי לוגואים כאילו אמרתי אני גם רוצה.
באמת רציתי כתב יותר כתיב אבל בגלל שאני לא עושה אחד בעיברית אני צריכה שזה יהיה קל גם לישראלים ליקרוא את השם.
והצבעים אני רציתי צבעים חיים וציבעוני כמו הסיגנון צילום שלי.

HUXH86

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
דוקא לטעמי הלוגו מקסים

ברכת הצלחה

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
גם לטעמי הלוגו הזה מתאים בהרבה מהקודם, הקודם רציני מידי, וזה ילדותי, חביב ויותר מושך, מה שכן, אהבתי יותר את הצבעים המבריקים של הראשון...
בסה"כ לוגו מקסים!!!
בהצלחה....

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בעין ישראלית - הלוגו הקודם הרבה יותר מקצועי ואפילו לצילומי ילדים, הוא משדר יוקרה, מקצועיות, סגנון וטעם טוב מאוד.
אבל בעין אמריקאית - אני לא יודעת איך התוצאה. אם קהל היעד שלך הוא בעיקר חוצניקים אז יש לך מה לחשוב על החלפת הלוגו, אם את פונה יותר לישראלים סטייליסטים הקו הקודם הרבה יותר טוב.

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י BRO;407491:
גם לטעמי הלוגו הזה מתאים בהרבה מהקודם, הקודם רציני מידי, וזה ילדותי, חביב ויותר מושך, מה שכן, אהבתי יותר את הצבעים המבריקים של הראשון...
בסה"כ לוגו מקסים!!!
בהצלחה....

אני אישית אוהבת את הצבעים של השני אבל שלחתי עכשו להדפסה את זה ליראות איך זה יוצר בדפוס...
תודה על המחמאות מה שאני כניראה יעשה לדברים שאני צריכה בעיברית אני אכתוב את הצילום בעיברית ניראה איך זה ישב....
אשמח לדעת יותר איך לסדר את השובל של הכוכבים.

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
גם אני חושבת שזה מהמם ולא תינוקי או ילדותי מדי.
זה נראה כאילו שאת משדרת שאת מגשימה להורים את החלום שלהם...
העליון מוצלח יותר.

ח-מ

משתמש צעיר
הלוגו לא מקצועי וחבל
או קיטצ'י ולא נקי,
כך שזה לא ממש משדר את העבודות שלך,
הלוגו הקודם הוא הרבה יותר טוב בכלל בלי השוואה,
את הלוגו הזה נראה שנתת למעצבת מחחילה לעשות... (סליחה)

אולי תנסי לקחת את הלוגו הקודם ולשפצר אותו לכיוון יותר קליל?

אגב, הייתי צריכה לשאול את זה בעצם בהתחלה,
את פתוחה שלמוע בקורת
או את רק רוצה אישור שזה יפה?:)

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י כוכב103;407493:
בעין ישראלית - הלוגו הקודם הרבה יותר מקצועי ואפילו לצילומי ילדים, הוא משדר יוקרה, מקצועיות, סגנון וטעם טוב מאוד.
אבל בעין אמריקאית - אני לא יודעת איך התוצאה. אם קהל היעד שלך הוא בעיקר חוצניקים אז יש לך מה לחשוב על החלפת הלוגו, אם את פונה יותר לישראלים סטייליסטים הקו הקודם הרבה יותר טוב.
אני פונה גם לאמריקאים וגם לישראלים סטייליסטים אני רואה מה שאת אומרת שלישאלים הסטיייליסטים זה יראה קצת ילדותי אבל זה לא שאני מראה לוגו בלי תמונות ובתכלס התמונות הם בול בסיגנון של הלוגו רקע לבן ואיזה ילד חמוד בחולצה אדומה, ורודה או כל צבע חי אחר.... הצילומי תינוקות קצת שונים ולא צבעים חיים אלה מאוד עדינים ורכים אבל בעין שלי זה עדין יכול ללכת ביחד....
הלוגו הישן שלי פשוט כל כך מרובע....
אני מקווה שאני לא עושה טעות שאני הולכת עם הלב שלי על מה שאני באמת אוהבת ומיתחברת עליו ואתם הישראלים חושבים שזה ניראה לא מיקצועי.

איילת שלו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אחרי שהסברת את הכיוון, זה נראה מתאים סה"כ.
פשוט בצילומים שלך כל פרט נראה מאד מוקפד, במיקום, בצבעים והכל.
אז גם בכוכבים - המיקום והמספר שלהם צריך להיות מוקפד, מדוייק, והכיוון של השובל צריך עוד קצת עבודה - השובל הכי שמאלי הוא נכון לדעתי, והשאר צריכים להיות בקשת יותר קעורה, כלומר לעגל את הקשת יותר ללמעלה (כמו זיקוקים?).
הצבעים הם שילוב טוב, אבל אולי כדאי לך בצבעים האלה לקחת גוון טיפה יותר מיוחד.

LF4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לדעתי הלוגו הזה הוא בול מתאים לסגנון שלך.
אם כי הייתי משנה קצת את הגוון הוורוד,

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י ח-מ;407498:
הלוגו לא מקצועי וחבל
או קיטצ'י ולא נקי,
כך שזה לא ממש משדר את העבודות שלך,
הלוגו הקודם הוא הרבה יותר טוב בכלל בלי השוואה,
את הלוגו הזה נראה שנתת למעצבת מחחילה לעשות... (סליחה)

אולי תנסי לקחת את הלוגו הקודם ולשפצר אותו לכיוון יותר קליל?

אגב, הייתי צריכה לשאול את זה בעצם בהתחלה,
את פתוחה שלמוע בקורת
או את רק רוצה אישור שזה יפה?:)

האמת זה לא סגור במובן של הצבעים והשובל של הכוכבים אבל בגדול זה הכיוון ואפשר לשנות דברים קטנים אבל ממש לא לשנות את כל הסיגנון והעיצוב.
כניראה אני משוטטת הרבה יותר בפורמים בחו"ל ולוגו כזה ממש לא משדר חוסר מיקצועיות שם.

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י שחרית;407502:
אחרי שהסברת את הכיוון, זה נראה מתאים סה"כ.
פשוט בצילומים שלך כל פרט נראה מאד מוקפד, במיקום, בצבעים והכל.
אז גם בכוכבים - המיקום והמספר שלהם צריך להיות מוקפד, מדוייק, והכיוון של השובל צריך עוד קצת עבודה - השובל הכי שמאלי הוא נכון לדעתי, והשאר צריכים להיות בקשת יותר קעורה, כלומר לעגל את הקשת יותר ללמעלה (כמו זיקוקים?).
הצבעים הם שילוב טוב, אבל אולי כדאי לך בצבעים האלה לקחת גוון טיפה יותר מיוחד.

תודה לך זה בדיוק הביקורת שרציתי!

איילת שלו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י photosbyrik;407499:
אני מקווה שאני לא עושה טעות שאני הולכת עם הלב שלי על מה שאני באמת אוהבת ומיתחברת עליו

תעשי מה שאת אוהבת!
ללכת עם הלב זה הכי נכון (גם אם 'יקפצו' כל אנשי השיווק).
כשאת אוהבת מה שאת עושה ומה שאת מוכרת, זה יוצא הכי טוב.
ומי שאוהב את זה - יתחבר לסגנון הזה ויקנה אותו. בעזרת השם.

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
לפי דעתי זה מאוד משדר את הקו שלך. מאוד.
משהו חלומי כזה כמו כל התמונות שלך.
הלוגו הקודם יחסית מרובע לצילומים המקוריים והמתוקים שלך.
ואם את אוהבת את זה? אז בודאי- לכי על זה!

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נראה לי בשביל שהחברים פה יבינו על מה את מדברת
קודם כל תעשי להם שיעור קצר,
א. תספרי על קהל היעד
ב, תראי את הלוגואים של המתחרים שלך
ג. תראי את הלוגאים של המתחרים שלך שאת רוצה להגיע לרמה שלהם (אם יש כאלה)
זה בעצם יתן איפיון לשוק שאת עובדת בו וזה יראה לנו עוד כמה שווקים יש שאנחנו עדיין לא מכירים וכדאי שנכיר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה