כללי לוגואים לחוות דעתכם

• פותח הנושא evart
  • פורסם בתאריך

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אכן, הוא צריך להיות מרוצה... אבל תארי לעצמך שהייתי מבקש מהמוסכניק שלי שישים רק שלוש ברגים בגלגל, במקום חמש, כי ככה אני מרוצה?

או שהייתי מבקש מרופא המשפחה שייתן לי דווקא תרופה אחרת מזו שהוא ממליץ עליה, כי ככה אני אהיה מרוצה...

אולי הם יסכימו... הם בוודאי יסכימו אם הם מקבלים על זה תשלום ממני. אבל זה לא חבל?
זה בהחלט חבל.

orlylosh

משתמש רשום
נכתב ע"י Shia;266179:
אכן, הוא צריך להיות מרוצה... אבל תארי לעצמך שהייתי מבקש מהמוסכניק שלי שישים רק שלוש ברגים בגלגל, במקום חמש, כי ככה אני מרוצה?

או שהייתי מבקש מרופא המשפחה שייתן לי דווקא תרופה אחרת מזו שהוא ממליץ עליה, כי ככה אני אהיה מרוצה...

אולי הם יסכימו... הם בוודאי יסכימו אם הם מקבלים על זה תשלום ממני. אבל זה לא חבל?
זה בהחלט חבל.
טעות
הרופא והמוסכניק מתעסקים בענינים של דיני נפשות ולכן אסור ללהם להשמע לבקשת הלקוח כאשר יש משהו שיכול לגרום לפגיעה בלקוח... הרי גרפקאים מטבעם לא מתעסקים בדיני נפשות.. בסך הכל, צבע, נייר וכסף ועיצוב
לכן גם אם ללקוח יש טעם גרוע, אבל זה מה שהוא אוהב
וטוב לו למה לקלקל...
וחוץ מזה בין הגרפיקאים יש כל כך הרבה דעות , אסכולות ואופנות.. אז מה נכון ומה לא ???

Smeshi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י orlylosh;266187:
טעות
הרופא והמוסכניק מתעסקים בענינים של דיני נפשות ולכן אסור ללהם להשמע לבקשת הלקוח כאשר יש משהו שיכול לגרום לפגיעה בלקוח... הרי גרפקאים מטבעם לא מתעסקים בדיני נפשות.. בסך הכל, צבע, נייר וכסף ועיצוב
לכן גם אם ללקוח יש טעם גרוע, אבל זה מה שהוא אוהב
וטוב לו למה לקלקל...
וחוץ מזה בין הגרפיקאים יש כל כך הרבה דעות , אסכולות ואופנות.. אז מה נכון ומה לא ???
עיצוב לא מקצועי אמנם לא יהרוג את הלקוח, אבל בהחלט יזיק לעסק שלו.

evart

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י smeshi;266226:
עיצוב לא מקצועי אמנם לא יהרוג את הלקוח, אבל בהחלט יזיק לעסק שלו.
wow
נפתח פה דיון מקצועי,
לעניות דעתי:לדברי הגרפיקאי , יש חשיבות מכרעת בהובלת הרעיון לכדי ביצוע בצורה מעוצבת ומקצועית, כי זה המקצוע שלו ...אבל בכל זאת אם ישנו לקוח שהוא יודע מאד מאד מה הוא רוצה ,והטעם שלו נורא ,על הגרפיקאי לומר את דעתו אבל בשורה התחתונה הלקוח הוא זה שנותן את האישור הסופי .
לא חושבת שאם הגרפיקאי מתחשב בדעת הלקוח העסק יפסיד ,אבל אם הגרפקאי יתעקש עם הלקוח הסיכוי שהוא יפסיד לקוח גדול יותר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה