כמעט.
ארטיק פירות חלומי.
את בוחרת את הטעם.
או את שילובי הטעם
מנה קייצית ומרעננת.
חצי קילו פרי קפוא
1 מיכל ריצ' 250 מ"ל, אםשר גם יותר למרקם אורירי יותר. ככל שיחס הריצ' עולה ביחס לפרי המרקם יותר קרמי ופחות קרחי
סוכר לפי הטעם. אני השתמשתי בנוזל סטיביה.
ההכנה ממש מסובכת----
שמים את כל הרכיבים בקערה גדולה וטוחנים במקל.
קשה.
מורכב
אבל שווה
ממלאים תבניות ארטיק. נועצים מקל ושולחים להקפאה
מחלצים
אפשר לטבול בשוקולד לבן מומס עם מעט שמן
אני הכנתי יותר מכמות כפולה
חלק כארטיקים- יש לנו עכשיו במקפיא ארטיקים לכמה שבתות- לפחות עד שבועות. יצאו לי 32 ארטיקים.
חלק טבלתי בשוקולד וחלק לא- כי יש אצלינו מי שאוהב עם ויש מי שאוהב בלי ויש מי שרוצה לחסוך לפחות את הקלוריות של השוקולד
בנוסף, יצאו לי עוד 30 חצאי עיגולים בתבנית שקעים.
חלקם ישלחו לשכנה שילדה וטרם קיבלה את המגיע לה.
החלק הנותר יוגש שכקינוח על שלולית של אפרסק משומר טחון.
רגע,רגע,
לפני שתשאלו
באיזה פירות אני השתמשתי---
250 גרם אננס
250 גרם פסיפלורה
250 גרם מנגו
500 גרם תותים
שכחתי לצלם אחד עם ביס--
אולי אחר כך
ארטיק פירות חלומי.
את בוחרת את הטעם.
או את שילובי הטעם
מנה קייצית ומרעננת.
חצי קילו פרי קפוא
1 מיכל ריצ' 250 מ"ל, אםשר גם יותר למרקם אורירי יותר. ככל שיחס הריצ' עולה ביחס לפרי המרקם יותר קרמי ופחות קרחי
סוכר לפי הטעם. אני השתמשתי בנוזל סטיביה.
ההכנה ממש מסובכת----
שמים את כל הרכיבים בקערה גדולה וטוחנים במקל.
קשה.
מורכב
אבל שווה
ממלאים תבניות ארטיק. נועצים מקל ושולחים להקפאה
מחלצים
אפשר לטבול בשוקולד לבן מומס עם מעט שמן
אני הכנתי יותר מכמות כפולה
חלק כארטיקים- יש לנו עכשיו במקפיא ארטיקים לכמה שבתות- לפחות עד שבועות. יצאו לי 32 ארטיקים.
חלק טבלתי בשוקולד וחלק לא- כי יש אצלינו מי שאוהב עם ויש מי שאוהב בלי ויש מי שרוצה לחסוך לפחות את הקלוריות של השוקולד
בנוסף, יצאו לי עוד 30 חצאי עיגולים בתבנית שקעים.
חלקם ישלחו לשכנה שילדה וטרם קיבלה את המגיע לה.
החלק הנותר יוגש שכקינוח על שלולית של אפרסק משומר טחון.
רגע,רגע,
לפני שתשאלו
באיזה פירות אני השתמשתי---
250 גרם אננס
250 גרם פסיפלורה
250 גרם מנגו
500 גרם תותים
שכחתי לצלם אחד עם ביס--
אולי אחר כך