מה זאת אומרת דרך ימות המשיח?אני מקבל ומוציא שיחות דרך ימות המשיח
(ויש לי סטיק כזה אבל זה לא קשור)
יש ליתבדוק אם בכלל יש לך בתכנית של הספק גם שיחות
כמה עולה להתקשר דרך ימות המשיחאני מקבל ומוציא שיחות דרך ימות המשיח
(ויש לי סטיק כזה אבל זה לא קשור)
צריך לקנות חבילת יחידותכמה עולה להתקשר דרך ימות המשיח
תוכל לפרט מעט איך מתבצעת ההתקשרות טכנית? האם זה דורש ציוד מיוחד?יש אתרים ייעודיים להתקשרות
לדוגמה
Virtual Phone System, Phone numbers and PBX | Zadarma
Save up to 90% on international call charges with Zadarma. A range of price plans provides attractive call packages for all usage levels. Additional value-added features include free international numbers, per-second billing, caller's telephone number transmission (CallerID), and our own apps...zadarma.com
אפשר גם דרך סקייפ בתשלוםיש לי סטיק ההוואי הקלאסי מצ"ב תמונה מי שהוא יודע אם יש אפשרות להתקין תוכנה שדרכה אני יוכל לבצע שיחות מהסים
איך מגדירים ב zadarma?יש אתרים ייעודיים להתקשרות
לדוגמה
Virtual Phone System, Phone numbers and PBX | Zadarma
Save up to 90% on international call charges with Zadarma. A range of price plans provides attractive call packages for all usage levels. Additional value-added features include free international numbers, per-second billing, caller's telephone number transmission (CallerID), and our own apps...zadarma.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: