שלום!
אני רוצה לייצב את העסק שלי ואומרים לי שכדאי לי להתמקד דבר אחד
רציתי לשמוע את דעתכן.
במה כדי לי להתמקד?
מה חסר בשוק?
מה יש הרבה?
ובככל מה שאת יכולה להחכים אותי בנושא
תודה מראש
ככל שתבחרי משהו שאת יותר אוהבת ואת יותר טובה בזה, ייקח לך פחות זמן לעשות עבודות, ואז גם מבחינה כספית יישתלם לך.מה את הכי אוהבת?
מה יצא לך לעשות הכי הרבה ואת נהנית מזה?
מה את מרגישה שזה מה שאת עושה?
שלום!
אני רוצה לייצב את העסק שלי ואומרים לי שכדאי לי להתמקד דבר אחד
רציתי לשמוע את דעתכן.
במה כדי לי להתמקד?
מה חסר בשוק?
מה יש הרבה?
ובככל מה שאת יכולה להחכים אותי בנושא
תודה מראש
הלקוחות צריכים לדעת שאצלך הם יכולים לקבל מענה לכל צרכי הוידאו שלהם, היום זה תדמית לישיבה, מחר זה תוכנית לקמפ ובהמשך עריכת חתונה של אחד מילדי הצוות, ולאישתו יש מעון אז היא צריכה סרט למעון והבת שלה מדריכה בסמינר ובדיוק מארגנת מחנה אז תעשי לה גם את ההמנון וכו וכו'
לכן לא הייתי מתמקדת בנושא אחד ונמנעת משאר הנושאים, מה גם שחייבים גיוון בעבודה.
לכן הייתי מחפשת לחשוב איך את מסבירה ללקוחות שאצלך הם ימצאו את כל מה שהם צריכים בתחום המדיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: