1020304050
משתמש חדש
איפה אני אמורה להגדיר שיכולו להשתלט עלי ואני עליהם?
אני לא מכיר את צורת השימוש בזה, אבל המרצה שלי משתמש בזה קבוע (גם אתמול) במהלך השיעורים.שאני עושה זום עם תמיכה הוא אומר לי תלחצי והנה הוא משתלט עלי אני גם רואה מדריך של מתמחים טופ
אבל זה לא נותן את אותם הגדרות,כנראה משהו ישן
מדריך השתלטות על מחשב באמצעות תוכנת זום
ברוכים הבאים למדריך איך להשתלט על מחשב מרחוק באמצעות תוכנת זום. נוריד את תוכנת זום ונתקין אותה על המחשב. (במידה והתוכנה אינה מותקנת), לאחר מכן תתחבר לחשבון ה...mitmachim.top
איפה הוא לוחץ?אני לא מכיר את צורת השימוש בזה, אבל המרצה שלי משתמש בזה קבוע (גם אתמול) במהלך השיעורים.
אז הפונקציה קיימת.
אני תוהה לעצמי בקול, אולי זה רק לחשבונות ששילמו כסף?
כמו שכתבו, בסשן של שיתוף מסך יש אפשרות לצופה לבקש הרשאה לשליטה על המסך המוצג [תלוי בכמות הכרטיסיות/חלונות/מסך ששותפו].אם את רוצה להשתלט על המחשב השני
שיעשה שיתוף מסך
ואז את יכולה לבקש ממנו REMOTE CONTROL
אין סיבה שלא יעבודכלומר אני יראה עם זה עובד רק עם יהיה לי עוד מחשב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: