דרוש מידע להשקיע בתנור [קצת] יקר או לקנות תנור פשוט

אהרן כהן

משתמש רשום
הציעו לי תנור אפיה ב2000-3000 של חברות ידועות, ומצד שני שמעתי מאנשים שקנו ב600 ש"ח תנור פשוט וסיני ומרוצים, היתרון הגדול, שמקסימום נהרס, מחליפים, גם ב3 פעמים לא מגיעים למחיר של היקר. האם כדאי לקנות את הטובים? למה? ועל איזה תנור אתם ממליצים?

אבקת אפיה

משתמש מקצוען
זה לא רק עניין של כמה זמן זה מחזיק, השאלה מה איכות האפייה? האם יש טורבו? וכו'
לא חבל לקנות תנור ובסוף לשנוא את המטבח?
אני חושבת שאיכות חיים במטבח זה דבר ראשון
ולכן כדאי לקנות תנור טוב, כדי לקבל תוצרים טובים ואפייה נוחה ואיכותית.

אהרן כהן

משתמש רשום
איזה תכונות חשובות בתנור? [מוכר בחנות אמר לי {כמובן לא בעל העסק} - מה זה משנה איזה תנור, העיקר שבסוף כולם אופים]

מייפל אורגני.

משתמש מקצוען
ברור תאפה חלות והם יצאו א שרופות או לא אפויות ....
וגם הפשוטות יכולות לזלול יותר חשמל ! אבל לא זה העניין, לאפיה טובה צריך תנור טוב.
אא"כ אתה צריך את זה אוכל כמו דגים בשר אז לא נראה לי שמשנה כ"כ!

ספרינגית

משתמש מקצוען
איזה תכונות חשובות בתנור? [מוכר בחנות אמר לי {כמובן לא בעל העסק} - מה זה משנה איזה תנור, העיקר שבסוף כולם אופים]
קשקוש בלבוש
מאד חשוב איכות בתנור
אני עם בוש שנחשב איכותי ואופה לא אחיד! אני כל הזמן מסובבת את העוגות והחלות. עובדת אצלו במקום הוא אצלי.
לפסח קניתי אלקטרולוקס - בערך באותה רמת מחיר ואפייה הרבה יותר טובה

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
קשקוש בלבוש
מאד חשוב איכות בתנור
אני עם בוש שנחשב איכותי ואופה לא אחיד! אני כל הזמן מסובבת את העוגות והחלות. עובדת אצלו במקום הוא אצלי.
כמו לקנות עגלה זולה לכל ילד, אבל הסחיבה שלה זוללת כח, כי היא מסורבלת ונוחה. בתנור יש עוד כמה פרמטרים, כמו שציינו.
דירוג חשמל, ויותר מהכל - איכות ומהירות האפיה. זה קריטי הרבה יותר מפונקציות נחמדות

ספרינגית

משתמש מקצוען
כמו לקנות עגלה זולה לכל ילד, אבל הסחיבה שלה זוללת כח, כי היא מסורבלת ונוחה. בתנור יש עוד כמה פרמטרים, כמו שציינו.
דירוג חשמל, ויותר מהכל - איכות ומהירות האפיה. זה קריטי הרבה יותר מפונקציות נחמדות
אבל הנה, גם מותג טוב לא מבטיח כלום...

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
קשקוש בלבוש
מאד חשוב איכות בתנור
מעניין,
אני סופר מרוצה מבוש.

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
יש לי גורניה,
יקר, אך שווה כל שקל.
כל האפיה יוצאת לי בליגה אחרת מכולם.

לומדת 10

משתמש פעיל
היה לי בוש יקר הרבה זמן. לא הייתי מרוצה.(שמחתי שנשבר)
קניתי בערך ב1000 תנור בילד אין של BEKO וממש מרוצה - עולם אחר
קניתי בטרקלין חשמל ברבי עקיבא 55.

TLY

משתמש רשום
הציעו לי תנור אפיה ב2000-3000 של חברות ידועות, ומצד שני שמעתי מאנשים שקנו ב600 ש"ח תנור פשוט וסיני ומרוצים, היתרון הגדול, שמקסימום נהרס, מחליפים, גם ב3 פעמים לא מגיעים למחיר של היקר. האם כדאי לקנות את הטובים? למה? ועל איזה תנור אתם ממליצים?
תנור זול שווה זול, ברובם יש בעיה של אפיה לא אחידה, וחלק מהפעמים בחלק מהמקומות נשרף ולא נאפה
היקרים ברובם גם לא מצדיקים את ההשקעה, הכי רצוי ומומלץ האלו במחיר הביניים אלקטרולוס חברה מלצויינת

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אני קניתי אלקטרולוקס בעקבות המלצות כאן, והאפיה גרועה. כבר חצי שנה אין לנו עוגות נורמאליות בבית.
שימו לב לאשכולות בנושא.

IMOD

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה