ומה בסוף? קניתם שוב תנור יקר או שעברתם לזולים?קנינו כמה פעמים תנורים יקרים וחברות טובות בערך 4500/ 5000
ונהרס במהירות ! כל פעם תקלות אחרות
עברנו לחברה לא יקרה ולא זולה דלונגי תא אחד מובנה 1700ומה בסוף? קניתם שוב תנור יקר או שעברתם לזולים?
קשקוש בלבושאיזה תכונות חשובות בתנור? [מוכר בחנות אמר לי {כמובן לא בעל העסק} - מה זה משנה איזה תנור, העיקר שבסוף כולם אופים]
כמו לקנות עגלה זולה לכל ילד, אבל הסחיבה שלה זוללת כח, כי היא מסורבלת ונוחה. בתנור יש עוד כמה פרמטרים, כמו שציינו.קשקוש בלבוש
מאד חשוב איכות בתנור
אני עם בוש שנחשב איכותי ואופה לא אחיד! אני כל הזמן מסובבת את העוגות והחלות. עובדת אצלו במקום הוא אצלי.
לפסח קניתי אלקטרולוקס - בערך באותה רמת מחיר ואפייה הרבה יותר טובה
אבל הנה, גם מותג טוב לא מבטיח כלום...כמו לקנות עגלה זולה לכל ילד, אבל הסחיבה שלה זוללת כח, כי היא מסורבלת ונוחה. בתנור יש עוד כמה פרמטרים, כמו שציינו.
דירוג חשמל, ויותר מהכל - איכות ומהירות האפיה. זה קריטי הרבה יותר מפונקציות נחמדות
מעניין,קשקוש בלבוש
מאד חשוב איכות בתנור
אני עם בוש שנחשב איכותי ואופה לא אחיד! אני כל הזמן מסובבת את העוגות והחלות. עובדת אצלו במקום הוא אצלי.
לפסח קניתי אלקטרולוקס - בערך באותה רמת מחיר ואפייה הרבה יותר טובה
לא יודעת, יש לי אלקטרולוקס - מרוצה עד השמים.אבל הנה, גם מותג טוב לא מבטיח כלום...
תנור זול שווה זול, ברובם יש בעיה של אפיה לא אחידה, וחלק מהפעמים בחלק מהמקומות נשרף ולא נאפההציעו לי תנור אפיה ב2000-3000 של חברות ידועות, ומצד שני שמעתי מאנשים שקנו ב600 ש"ח תנור פשוט וסיני ומרוצים, היתרון הגדול, שמקסימום נהרס, מחליפים, גם ב3 פעמים לא מגיעים למחיר של היקר. האם כדאי לקנות את הטובים? למה? ועל איזה תנור אתם ממליצים?
לא יודעת.
לא יודעת, יש לי אלקטרולוקס - מרוצה עד השמים.
מחלוקת אחרונים...אני קניתי אלקטרולוקס בעקבות המלצות כאן, והאפיה גרועה. כבר חצי שנה אין לנו עוגות נורמאליות בבית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: