יש לי בבושקותמחפשת תחפושות מב"ב לבנות בנות 4 ו-7 ,
יש הצעות?
את משכירה את זה? בכמה?יש לי שמלת כלה מתוקה. מתאימה לילדה בת3/4 רזה. מעוניינת להחליף בתחפושת כלה/ נסיכה לילדה בת 5.
צפה בקובץ המצורף 602131צפה בקובץ המצורף 602132עדיפות לנסיכה. עדיפות לאזור מודיעין עילית.צפה בקובץ המצורף 602139
תכתבי את המייל שלך ואז אני אתן לך לייק ותמחקי את זהיש אפשרות ליצור קשר
אני אשמח לתמונותתחפושת לילדה בת 8 :
יש לי אמריקאית
וילדת כפר
ציירת יפה
יכולה לשלוח לי תמונה של זה במציאות?הזמנתי והגיע גדול מדי, מידה 4T, הבת שלי בת 4 וגדול עליה. לדעתי מתאים לגיל 5 בערך. מהמם, תפור משגע ובדים יפים. תחפושת מקורית ולא עוד תחפושת כמו כולם... מגיע עם קשת. קניתי ב100 ש"ח, מוכרת במחיר הזה, גמיש. אני מבני ברק ומגיעה מחר לירושלים
עדיין רלוונטי ?למכירה ליצן מהמם לגיל 3-4
65 ש"ח
052-7696879
מתוק ברמות. היום אני מצלמת את הבת שלי בשמלה שלה, אז אוכל לשלוח תמונות במוצ"ש. אם תתני לי כתובת מייל אוכל לשלוח לך עוד לפני שבת. לבת שלי קניתי חצאית טוטו שתהיה תחתית, וקיצרתי. עומד משגע.יכולה לשלוח לי תמונה של זה במציאות?
יכול להיות שארצה...
עדיין רלוונטי?למכירה ליצן מהמם לגיל 3-4
65 ש"ח
052-7696879
תמחקיאותה שמלה בדיוק?
אשמח שתשלחי לי תמונות למייל lea3854 בגימל
תעדכני שאמחוק את המייל
אפשר לראות תמונה?ציירת יפה
אני רוצה!!!!תעשי ב80?יעלה לי עוד משלוחהזמנתי והגיע גדול מדי, מידה 4T, הבת שלי בת 4 וגדול עליה. לדעתי מתאים לגיל 5 בערך. מהמם, תפור משגע ובדים יפים. תחפושת מקורית ולא עוד תחפושת כמו כולם... מגיע עם קשת. קניתי ב100 ש"ח, מוכרת במחיר הזה, גמיש. אני מבני ברק ומגיעה מחר לירושלים
הי, מישהי ביקשה ביום שישי קצת לפניך אני מחכה ממנה לתשובה. מאיפה את? אני שואלת כי אני בני ברקית אבל כרגע בירושלים. אם את מקרית ספר יש לי איך להעביר לך הערב.אני רוצה!!!!תעשי ב80?יעלה לי עוד משלוח
דברי איתי איך להגיע אלייך
למכירה תחפושות של כפריות מהממות
למכירה כל אחד ב 100 ש"ח כולל הנעלים
לגילאי 8-10 והשני 6-8
הבנות בתמונה בגן חובה וכיתה ג'
מבני ברק צפה בקובץ המצורף 826322צפה בקובץ המצורף 826323
למכירה תחפושת של מלח ורב חובל
תפירה איכותית ובד יפה
המלח מידה 4 (מתאים לגילאי 3-5- אפשר לשים מכפלת)
רב חובל מידה 2 (גם אפשרי לשחק עם המידה בגלל הכפתורים)
וגם ביביגרו סט לגיל חצי שנה בערך
צפה בקובץ המצורף 585222
צפה בקובץ המצורף 585223
צפה בקובץ המצורף 585225
צפה בקובץ המצורף 585224
צפה בקובץ המצורף 585226
בסדר.הי, מישהי ביקשה ביום שישי קצת לפניך אני מחכה ממנה לתשובה. מאיפה את? אני שואלת כי אני בני ברקית אבל כרגע בירושלים. אם את מקרית ספר יש לי איך להעביר לך הערב.
אם היא לא מגיבה לי בקרוב, אכתוב לך. אני כן מעדיפה למכור ב100.... אעדכן אותך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: