גם אני מחפשת כהן גדול לילד בן 6,מחפשת לשכור/לקנות תחפושת של כהן גדול לגיל 6 בערך.
יש למישהי?
משהו מושקע ומרשים
גם אני מחפשת כהן גדול לילד בן 6,מחפשת לשכור/לקנות תחפושת של כהן גדול לגיל 6 בערך.
יש למישהי?
תודה רבה מאד! אם יש לך תמונה אשמח לראות.@בימבה לגיל שנתיים היה לי נדי, תרנגול כמו של @אימא של ששילבתי עם תינוק בן חודש שהתחפש לאפרוח
@tovat לגיל חודש לקחתי בייביגרו לבן וכובע לבן, קניתי צעיף נוצות צהוב וחיברתי לכובע הרבה נוצות- כמו פונפון, ומעט נוצות לצווארון, והוא היה אפרוח מהמם, הכי נוח
@Souffle לתינוקת בת שנה יש לי חיפושית שמנמנה, כזאת בדיוק, להשכרה לא למכירה:
https://www.amazon.com/Carters-Halloween-Costume-Pieces-months/dp/B008XM8Z3Q
@מבינה עניין לתינוק בן חצי שנה יש לי בונבון
הכתובת שלי זה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מי שביקשה את התמונות של התחפושת סוכריה שתשלח לי את כתובת המייל שלה באישי ואשלח לה.כי אני לא מצליחה לשלוח
זה בין 4 ל6 חודשים@Souffle
לאיזה גיל זה???
שלי בת שנה וחצי, לא נראה שיש סיכוי...זה בין 4 ל6 חודשים
אבל למעשה יכול להיות טוב גם ליותר
אפילו לשנה כדאי למדוד כי זה וואן סייז זה לא יושב צמוד על הגוף ולכן זה עם תווך גילאים רחב
כן לא נשמע....שלי בת שנה וחצי, לא נראה שיש סיכוי...
תודה!
לאיזה גיל? ומאיפה את?למכירה תחפושת שוטר סרוגה לתינוקים 20 ש"ח
(יש לי 2 במלאי)
התחפושות חדשות ממש לא שימוש כלל)
יש לי פסיכולוג אם מעניין אותך,מחפשת תחפושת מקורית לתינוק שיהיה בן תשע חודשים.
אשמח לרעיונות.
חמוד
לאיזה גיל? ומאיפה את?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: