"תודה לה'"
משתמש מקצוען
הבגד עלה לי כולל המישלוח 35 ש"ח"תודה לה " כמה עולה התחפושת של הגלידה- מאיפה את? לא צרפת מייל.
אם תרצי אפשר לפנות אלי למייל C0548477237 שטרודל גימייל
הבגד עלה לי כולל המישלוח 35 ש"ח"תודה לה " כמה עולה התחפושת של הגלידה- מאיפה את? לא צרפת מייל.
אשמח לתמונה naama2657אין לכתוב כתובת מייללהשכרה סט נסיכה מהמהת לגיל 4/5 נסיך גיל 6 וגיל 3/4 בצבע טורקיז שמנת קטיפה עם תחרות
מושקע מאד
וכן בובות חרסינה חום בז' לגיל 2.5 , 5 ,10
אשמח גם לתמונה to2ad2 גימייללהשכרה סט נסיכה מהמהת לגיל 4/5 נסיך גיל 6 וגיל 3/4 בצבע טורקיז שמנת קטיפה עם תחרות
מושקע מאד
מלכה רלוונטי?חייל אנגלי נשאר לי מידה אחרונה
מידה 12 למכירה 120 ש"ח
כולל הכל 0548464085
עדיין רלוונטי?למכירה תחפושת של מיקי מאוס לניו בורן (של פוקס) במקור עולה קרוב למאה אם אני לא טועה
מוכרת ב 40.
נלבש לשעות בודדות, מצב חדש.
הנסיכה עדיין רלוונטי
רלוונטי?הנה אני מתחילה
תחפושת לתינוק/ת
מיקי מאוס מהמם סרוג
למכירה ב45 ש"ח
להשכרה ב30 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 580364
גם אני צריך..........אני צריכה 2 תחתיות (מנפחות !!!!) לשמלת כלה לילדות בגילאי 4 ו-5,
איפה מוכרים / משכירים בבני ברק?
או אם יש למישהי למכור לי יד שניה, ג"כ אשמח.
מאיפה את? רלוונטי?בנאי לגיל שנתיים כולל כובע ,חולצה וסרבל
50 ש"ח בלבד
0548464085
מקפיצהמחפשת תחופשת מושקעת של נסיכה /בובת חרסינה בצבע קטיפה בורדו לילדה בת 2-3 אשמח לתמונות למייל s0527147171 גימל
רלוונטי הנסיכה והנסיך?להשכרה סט נסיכה מהמהת לגיל 4/5 נסיך גיל 6 וגיל 3/4 בצבע טורקיז שמנת קטיפה עם תחרות
מושקע מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: