משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
אוי אוי אוי,הבחורים שלי רוצים להקיף את כל הכינרת עם אופניים חשמליים,
הבחורים של היום...
אוי אוי אוי,הבחורים שלי רוצים להקיף את כל הכינרת עם אופניים חשמליים,
לא יותר מ5 שעות עם הרבה עצירות ביום חםבאופנים רגילות זה לוקח בערך 10-12 שעות
לא יותר מ5 שעות עם הרבה עצירות ביום חם
וזה רק נראה מישורי
בפועל יש גם עליות וגם ירידות
וגם במקומות שמישורי זה לא כזה קל כי הרוחות חזקות ומגיעות מכל הכיוונים
קיצער זה לעבוד כל הזמן
קצת מוזר מה שאתה אומר, בעלי עשה את זה וזה לקח 10 שעות כמובן עם הרבה עצירות כי אי אפשר בלילא יותר מ5 שעות עם הרבה עצירות ביום חם
וזה רק נראה מישורי
בפועל יש גם עליות וגם ירידות
וגם במקומות שמישורי זה לא כזה קל כי הרוחות חזקות ומגיעות מכל הכיוונים
קיצער זה לעבוד כל הזמן
זה לוקח בין 7 שעות ל 10 שעותקצת מוזר מה שאתה אומר, בעלי עשה את זה וזה לקח 10 שעות כמובן עם הרבה עצירות כי אי אפשר בלי
אפשרי אבל לא מומלץ (הקטעים שלא נוסעים על כביש סלול הם קצרים מאוד וזה אפשרי) אבל הטענה שהבטריה לא תספיק היא יכולה להיות נכונהמהניסיון שלך, אתה חושב שזה אפשרי לעשות את זה עם חשמליות?
כתבתי 5 שעות כי אני עשיתי את זה לפני שנתיים בפחות מ3 (אבל אני מבין שאני זה לא ראיה כי עשיתי עוד כל מיני דברים שלא כולם יכולים) עם אופניים רגילות כמובןקצת מוזר מה שאתה אומר, בעלי עשה את זה וזה לקח 10 שעות כמובן עם הרבה עצירות כי אי אפשר בלי
גם של פעם...אוי אוי אוי,
הבחורים של היום...
הבחורים של היום עושים שטויות הרבה יותר מפחידות מזה (גם בגשמיות וגם ברוחניות)אוי אוי אוי,
הבחורים של היום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: