בקשה להציל עשוק מעושקו בקשת עזרה דחופה

שלמה רוזן

משתמש צעיר
בימים אלו כשימי החנוכה ממשמשים ובאים שוב צפה לה הבעיה היקרה של שמן זית ובעיקר של קבר רחל (שמשווק ע"י טעמן) שמחירו עולה דרסטי משנה לשנה תוך ניצול ציבור הצרכנים שמהדר להשתמש דווקא בשמן זה עקב כמה סיבות שאמכ"ל
אך השנה הניצול חצה כל גבול חברת טעמן הקטינה את הבקבוק ב- 25% מליטר ל-750 מ"ל וכמובן שרק את הבקבוק אבל המחיר נשאר
ולא רק אלא שהחברה הודיעה בשמחה בכיתובית על הבקבוק "המוצר האהוב באריזה חדשה" (בערך את המילים האלו) ואין איזכור להקטנת האריזה
מבדיקתי בלשון החוק בכל פעם שמקטינים אריזה חובה לדווח על גבי האריזה חוץ מאם השינוי מאוד דרסטי שאז זה ניכר
מה שבמקרה שלנו זה ממש לא ניכר והייתי צריך לבדוק בבקבוק ישן שיש לי עדיין בבית אם זה ליטר
הבו עיצה הלום
מומלץ אם יש למישהו חבר או קרוב עו"ד שיבקש ממנו להכין מכתב אזהרה לחברת טעמן נטו כדי לעזור לציבור הצרכנים היות ואין מי שיממן את זה
וכן אם יש מישהו קשר לאיזה איש תקשורת מפורסם שיציף את הנושא
העיקר שזה לא יעבור בשתיקה ושזה לא יעבור למוצרים אחרים של החברה
בתודה מראש לכל מי שיסייע בנושא

פרוסטיץ

משתמש צעיר
בימים אלו כשימי החנוכה ממשמשים ובאים שוב צפה לה הבעיה היקרה של שמן זית ובעיקר של קבר רחל (שמשווק ע"י טעמן) שמחירו עולה דרסטי משנה לשנה תוך ניצול ציבור הצרכנים שמהדר להשתמש דווקא בשמן זה עקב כמה סיבות שאמכ"ל
אך השנה הניצול חצה כל גבול חברת טעמן הקטינה את הבקבוק ב- 25% מליטר ל-750 מ"ל וכמובן שרק את הבקבוק אבל המחיר נשאר
ולא רק אלא שהחברה הודיעה בשמחה בכיתובית על הבקבוק "המוצר האהוב באריזה חדשה" (בערך את המילים האלו) ואין איזכור להקטנת האריזה
מבדיקתי בלשון החוק בכל פעם שמקטינים אריזה חובה לדווח על גבי האריזה חוץ מאם השינוי מאוד דרסטי שאז זה ניכר
מה שבמקרה שלנו זה ממש לא ניכר והייתי צריך לבדוק בבקבוק ישן שיש לי עדיין בבית אם זה ליטר
הבו עיצה הלום
מומלץ אם יש למישהו חבר או קרוב עו"ד שיבקש ממנו להכין מכתב אזהרה לחברת טעמן נטו כדי לעזור לציבור הצרכנים היות ואין מי שיממן את זה
וכן אם יש מישהו קשר לאיזה איש תקשורת מפורסם שיציף את הנושא
העיקר שזה לא יעבור בשתיקה ושזה לא יעבור למוצרים אחרים של החברה
בתודה מראש לכל מי שיסייע בנושא
למה אנשים מחפשים דווקא את קבר רחל?
מה מיוחד בזה?

שלמה רוזן

משתמש צעיר
קודם כל זה ממש לא מותג זה שמן זית 100% ללא שום תוספות שיש הידור הלכתי בזה ואהמכ"ל (אני לא מדבר על שמן זית למאור)
בחברות האחרות המחירים פחות או יותר אותו דבר
רק השמן זית הנ"ל דולק יותר טוב
ומסקר שערכתי בין חברי הכולל כ-95% מהדרים להדליק דווקא בשמן זית 100% ורובם בשמן זית שקבר רחל (וכמו שכתבתי אין כמעט חילוק במחירים בין החברות)

הירקן

משתמש פעיל
משהו לא ברור לי בשמן זית הזה איך הוא מחזיק מעמד בבקבוק פלסטיק הרי שמן זית צריך בקבוק זכוכית ושמעתי רינונים שזה עובר עיבוד מסוים

שלמה רוזן

משתמש צעיר
מה ההיגיון ששמן זית צריך דוקא בקבוק מזכוכית ?
דרך אגב הבקבוק החדש הוא מזכוכית

הירקן

משתמש פעיל
מה ההיגיון ששמן זית צריך דוקא בקבוק מזכוכית ?
דרך אגב הבקבוק החדש הוא מזכוכית
מה ההיגיון ש"יין" צריך דווקא זכוכית
משיטוט קצר בגוגל:
הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי המדף של שמן הזית וליהנות ממנו לאורך זמן היא לשמור עליו במקום חשוך וקריר בזכוכית או בפח.
עדיף להימנע מצריכה של שמן מכל סוג ששהה במיכל פלסטיק. החומרים שעוברים מהפלסטיק לשמן אינם בריאים לנו בכלל, גם אם השמן בילה בהם זמן קצר בלבד.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אני לא מכיר עניין להדליק בשמן זית - קבר רחל.
ולכאורה גם הפוך, זה פחות מהמקורי של בית המקדש שהיה כתית, והסוג הנ"ל עובר עיבוד מסויים.

מה שכן, מי שרוצה לצרוך שמן זית (לבריאות, או לפסח) ורוצה שיחליק לו טוב בגרון בלי מרירות, אז השמן הזה הוא אחד המעולים! ובאמת חבל שזה המצב.

אגב גם המחירים של השמן זית כתית, גם התייקרו דרמטית! מחירו בחלק מהחנויות 40 שקלים.

~dasi~

משתמש פעיל
השמן זית של קבר רחל הוא היחיד שגם בהיר!
הכתית הוא שמן שחור שלענ"ד לא דולק יפה! נרות שחורים!!! הקבר רחל נותן אור מיוחד ומאיר.

כמובן שבעיקר היחודיות שלו שהוא לא מר

(והעושק הזה של הקטנת אריזה והשארת המחיר הקודם, החל לעבור בין כל החברות ומתרחב עוד ועוד. זו תופעה שחייבים לעצור אותה!)

חרישאי

משתמש מקצוען
אם מישהו החליט שהוא משתמש רק במוצר מסויים שרק חברה אחת מייצרת אותו אז הוא הכניס את עצמו למלכוד ולשבי בידי החברה.
עושק? אולי ההקטנה בלי דיווח היא חוצפה, בכל השאר נראה לי שבלי טעמן היינו שבויים של אוסם, הם הנקודת אור היחידה פה בשוק המזון היבש.

דינמיק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
קרב רחל הוא שמן מזוכך שעבר חימום ועוד כמה תוספות, טוב להדלקה יותר מכתית ולא בריא יותר משמן קנולה

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה