להטמיע קובץ api באתר וורדפרס

אידיש קינד

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אכסנתי קבצי שמע רבים בחשבון שלי בשרת מסויים, ביקשתי מהם אפשרות להטמיע את זה באתר שלי, הם שלחו לי קובץ api, וטוענים שעם זה אני יכול להטמיע את הקבצים באתר שלי.
הבעיה שאין לי מושג מאיפה מתחילים להסתכל על זה....
מישהו יכול לתת קצה של מושג?
האם אני אמור להפוך את זה לפלוגין?
אפשר גם בתשלום.
תודה רבה

עילום

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לעניות דעתי
חיפוש פשוט בגוגל
יניב לכם המון תוצאות
בהצלחה רבה

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אולי תצרף כאן את הקובץ. ויוכלו לכוון אותך יותר.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ראיתי את הקובץ ששלחת בפרטי (אני, דרך אגב, לא חושב שיש סיבה לחשוד שזה משהו סודי).
הודעה פרטית לא הצלחתי לשלוח לך. מערכת הפורום כאן צולעת לחלוטין.
על כל פנים, הקובץ שקיבל, זה קובץ תיעוד בשביל מתכנת.
בשביל להכניס תמונות לאתר קיימות דרכים הרבה יותר פשוטות. אך כי איני יודע במה מדובר בדיוק.

אידיש קינד

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מדובר במערכת ימות המשיח לניהול מערכות טלפוניות.
העליתי המון קבצי שמע לאתר שלהם, ואני רוצה להשתמש בקבצים שמאוכסנים שם - להטמיע אותם גם באתר שלי.
אז מה בעצם המתכנת עושה עם זה, בונה פלאגין? האם זה מורכב?
אגב, כדי לשלוח הודעה פרטית - יש את האפשרות של "כתוב הודעה" (בירוק), לאחמ"כ מקלידים את שם הניק, ושולחים...

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זו המערכת והשיחות שמטרידות אותנו ללא הפסקה?

כן, מדובר בכתיבת פלאגין חדש.
האם זה מורכב? -אני לא יודע למה אתה קורא מורכב. אבל יחסית למשימה ולמטרה שתיארת (להציג קבצי שמע באתר שלך) זה לא נשמע מוצדק בכלל.
מה הבעיה להעלות את הקבצים גם לאתר שלך?
שווה לך לשלם כמה מאות ש"ח (יתכן גם שיותר) בשביל זה?

אידיש קינד

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
דבר ראשון אני מודה לך על המענה, אתה ממש עוזר לי.
יש באמת כאלו ששולחים צינטוקים, אבל הוא יכול לשמש להמון מטרות מעולות ללא צינטוקים...
ולעניינינו, מדובר בכ30 GB, ויש לי שרת בחינם, אני לא מכיר פתרון נוסף בחינם.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני לא יודע למה אתה מדבר על בחינם... איך בדיוק זה ייצא לך בחינם אם תצטרך לשלם למתכנת?
אם עבודת התכנות תעלה פחות מ500 ש"ח, אני אהיה די מופתע. מאידך, אם היא תעלה 3,000 ש"ח אני בכלל לא אתפלא (אין לי מושג מה הצרכים שלך, ומה בדיוק הולך שם עם השירות המדובר, כך שאני לא יכול לדייק במספרים).
מצד שני, שרת שיכול לאחסן 30GB יעלה כ-5 דולר לחודש. או שאתה יכול לקחת שירות ייעודי של אחסון קבצי שמע עם פתרונות מוכנים להטמעה בוורדפרס.

עניין אחר, אם אתה בין כך חייב להעלות קבצים לימות המשיח ואין לך כוח להעלות פעמיים. אז אולי באמת שווה לך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה