דרוש מידע להטוטן? קוסם?, מה אפשר להביא לערב חנוכה משפחתי עם ילדים ?

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
מחפשים המלצות ובמיוחד רעיונות,
על איזו הפעלה / הצגה / להטוטן/ קוסם
למסיבת חנוכה משפחתית מורחבת באזור ירושלים.

(שנה שעברה הביאו להטוטן שנה לפני טרמפולינות)

אם יש רעיון או מידע , יתקבל בברכה :)

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אברהם המשמח
ומובטח שקט
הוא חקיין קולות וקוסם מרתק לילדים לא יקר
אם תרצי פרטים אר/שום לך

אפשוטער איד

משתמש מקצוען
אברהם לוריא, הנקרא אברהם המשמח
מרתק לילדים
כן.. ולא נעים.. אבל תמצאו גם את המבוגרים מרותקים.
הביאו אותו בשבע ברכות של אחד מבני משפחתי והיה מדהים כולם היו מרותקים הגדולים והקטנים

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
תאטרון בובות, אני צפיתי במשהו מושקע ויפה
יש גם מפעיל מוצלח מאד שקוראים להפעלה שלו 'שחר ושוקי' (הפעלה עם בובות גדולות וקולות ייחודיים)
אם זה מעניין אנסה לברר פרטים

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
דוד החקיין עושה הופעות פרטיות יחסית בזול (150 ש"ח לשלשת רבעי שעה), אם צריך את הפרטים אני אברר בל"נ.

נערך לאחרונה ב:

תהילהמור

משתמש מקצוען
אני יכולה לברר לך
זה היה בחור מהישיבה בעיר שלנו שידע להפעיל, אני אבדוק אם הוא עדיין עושה את זה.

אברהם המשמח

משתמש חדש
יש לי חבר הוא מקצועי בבלונים מתאים גם לילדים וגם למבוגרים, בעיקר לעיצוב בלונים לאירועים, לא יקר, אם צריכים מספר שלו, אפשר לפנות אלי בנייד, 0527179137 אברהם המשמח

harnof

משתמש צעיר
אברהם המשמח כשמו כן הוא, משמח ביותר, היינו איתו בשבת התאחדות והוא ריתק את קהל הילדים וההורים במשך שעה שלימה.
מומלץ בחום - המספר שלו:
052-7179137

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תאטרון בובות, אני צפיתי במשהו מושקע ויפה
יש גם מפעיל מוצלח מאד שקוראים להפעלה שלו 'שחר ושוקי' (הפעלה עם בובות גדולות וקולות ייחודיים)
אם זה מעניין אנסה לברר פרטים
אשמח אם יש לך יותר פרטים.
תודה רבה

אברהם המשמח

משתמש חדש
בכל מקרה שהזמנתם לאירוע מפעיל כלשהו, חשוב לוודא באותו יום שהוא אכן מגיע ולא לחכות סתם, היו מקרים שהזמינו אירוע והמפעיל לא הופיע כי היה חסר לו את מספר הטלפון של המזמין, והוא לא קיבל את אחד הפרטים כמו למשל כתובת האולם בו אמורה להתקיים המסיבה, ודווקא המפעיל המתין ערב שלם לצלצול הטלפון, שיבררו מתי או אם או מדוע אינו בא וכדו', והיו גם מקרים הפוכים שהמפעיל הגיע לאירוע מוזמן, והתברר שאין שום אירוע, התבטל או מה, ולא טרחו ליידע אותו, פעם הוזמנתי להופיע בבר מצווה בבית שמש, ואכן הגעתי והופעתי בבר מצווה עם בלונים וקסמים ובובות ועוד במשך כמה שעות לשמחת כל האורחים ובעלי השמחה, ובסיום האירוע כאשר חיפשתי מי אמור לשלם נאמר לי שלא הם הזמינו אותי ויצא שהופעתי בהתנדבות...
לכן חשוב מאד כאשר אתם מזמינים בעל מקצוע, לברר מולו באותו יום או לילה קודם, שהוא אכן מגיע.
בתקווה להבנה
אברהם לוריא המשמח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה