יש הבדל בין קוויקר לקוואקר!!גם השם קווקר (חברה אמריקאי המוכרת שיבולת שועל) הוא שם של כת גויי
קווייקרים – המכלול
www.hamichlol.org.il
נכון מאוד, גם אצלנו מקפידים מאוד!לא מנהג גויים
לפי הקבלה...
הדמות שעל העטיפה מבוססת על דמות של אחד ממנהיגי הקוויקריםיש הבדל בין קוויקר לקוואקר!!
לא אותו שם...
בהחלט יש שם הרבה יותר מודעות לנושא.בחו"ל גם לא תראו כזה דבר אצל החרדים בגד בצבע ירוק.
אני ראיתי מטריה בעזרה ואחווה עם תמונות של כנסיותבהחלט יש שם הרבה יותר מודעות לנושא.
פעם קניתי מתנה לאשתי בבלגיה תיק (יקר יחסית. עלה יותר מ1000 ש"ח)
וכשהבאתי לה אותו בבית פתאום אני קולט שיש בו קשקושים של צלב וכנסיות...
הזוי, זה דמות מוכרת (_לשמצה..)גם וגם וגם וגם
ותארו לעצמכם שראיתי סרט שלם
של יוצרת חרדית חנונה
עם דמות אנימציה של סנטה (כי יש את זה בפריפיק חינמי)
והשרשרת שהיום בסטייל? עם הדובי של העוגיות זנגביל שלהם? אוקיי.....
קיצער למעיישה יש משו לעשות??
מה הבעיה בבגד/תיק ירוק חלק?בחו"ל גם לא תראו כזה דבר אצל החרדים בגד בצבע ירוק.
אני ממש לא חושבת שזה נכון,גם האורות הצבעוניים של סוכות מקורם מקישוט עץ האשוח של הנוצרים.
אני יודעת על מה את מדברתותארו לעצמכם שראיתי סרט שלם
של יוצרת חרדית חנונה
עם דמות אנימציה של סנטה (כי יש את זה בפריפיק חינמי)
על הקופסאות של המוצרים האלו יש בבירור סממנים נוצריים.אני ממש לא חושבת שזה נכון,
אנחנו מקשטים כי יש מצוות נוי סוכה , היהודים בחו"ל יותר קשה להם לשים אורות בסוכה כי זה מזכיר להם את הנוצרים
אבל זה ממש לא בא מהם
לא תמידעל הקופסאות של המוצרים האלו יש בבירור סממנים נוצריים.
באמת? למה??בחו"ל גם לא תראו כזה דבר אצל החרדים בגד בצבע ירוק.
עד כמה שידוע לי, לא יודעת מקוריש גם את הגמדים שהם למעשה סנטה.. ששמים לקישוט במרפסות וחצרות...
השאלה אם אנשים כמוני/נו שלא מודעים ולא חיים את מנהגי הגויים , צריכים לחשוב על כל דבר אם הוא נוצרי,
או שברור שאיש לא מתכוון לזה ולכן זו לא בעיה?
לא יודעת - שאלה.
כי זה אחד הסמלים של הנצרות- שילוב של אדום וירוקבאמת? למה??
זה רק תיאוריה ויש הרבה סיבות לפקפק בזה. ואפילו אם זה המקור, לא שהיו מתפללים כך אלא כתנוע להדוף רעות ובריאות לקויה. בכל מקום, זה אינו משמעות הביטוי (או התנוע) היום. ויש לשאול רב אם אסור או אפילו לא רצוי להשתמש בביטוי זה.רק שתדעו,המקור הוא מהנוצרים, הם סוקלים אצבעות בתיפלתם לצורת צ.
משם זה מגיע!
איפה הכי צרם לי הביטוי?
באנגלית Fingers cross.
משם זה מגיע
ואולי לכן צריך להקפיד לא לשבת רגל על רגל כי באנגלית זה cross the legs, וגם לא לעבור את הכביש כי באנגלית זה cross the street, ולא לשבת מול אדם אחר כי באנגלית זה sitting across from them, ולא למחוק את הרשימה כי באנגלית זה cross off the list וכו' וכו'. הביטוי fingers cross הוא רק האנגלית של לשלב אצבעות.התכוונתי ששם זה צורם והבעיה מובנת.
כי בעברית זה נשמע אחלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: