אופיס 365 להוציא פקודות מאקרו ממחשב למחשב כיצד?

נקדן זריז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בדרך כלל יש לי גיבוי של פקודות המאקרו שהקלטתי על איזשהו מסמך כיתוב. וכאשר אני רוצה אותם במחשב אחר אני עושה העתק הדבק של כולם יחד. אך הרבה זמן לא עידכנתי את המסמך כיתוב הזה בהקלטות החדשות. וכעת המחשב שבו היה את הפקודות לאחר פירמוט, אך יש לי גיבוי של כל המחשב ממש. האם יש איזה מסמך שאני יכול לחפש בתוך האופיס או משהו כזה שיש בו את כל פקודות המאקרו שהיו לפני כן?
תודה רבה מראש לעונים

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
לא הבנתי בדיוק הבעיה, אתה לא זוכר איך קראת להמסמך בו הקלטת כל המאקרואים?

בכל מקרה כשאתה פותח איזהשהוא מסמך בוורד ואתה נכנס לללשונית מפתחים > מאקרו, יש מתחת לחלון של רשימת המאקרו, חלון גלילה, ששם מופיעים כל המסמכים שמוקלטים שם מאקרו, תגלול שם, ולכאו' כך תמצא את מה שחפשת.

נקדן זריז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אכן. אבל פירמטתי את הוורד וממילא המסמך הזה גם התפרמט. הכל היה שמור בהקלטות מאקרו שהוורד נתן ולכמה מקרויים האחרונים לא עשיתי גיבוי. השאלה אם יש לי איך לשחזר את זה מתוך הדיסק קשיח בו היה מותקן הוורד. - כלומר איך הוורד קורא למסמך שבו הוא מאחסן את כל המקרויים שאני מקליט. והאם יש לזה גישה גם כשהוורד סגור.

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה אמור להיות בקובץ Normal.dotm הנשמר תחת תיקיית המשתמש
"C:\Users\??????\AppData\Roaming\Microsoft\Templates"
כאשר במקום ???????? נמצא שם המשתמש שהשתמשת איתו בעבר.

נקדן זריז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
תודה רבה מאוד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה