זהירות.
ישן מאוד, לא יודע אם כבר העלו.
ישן מאוד, לא יודע אם כבר העלו.
היה פה פעם סרטונים של בייגל בייגל-יש למישהוא אפשרות להעלות אותם? לא מוצאת...
תודה
יש לך אולי את הפרסומת של מיקרוסופט שמנגנים על כלים שונים במשרד?אף פעם לא התעמקתי באשכול הזה, עכשיו במקרה הצצתי ונפגעתי...
יש לי תיקיה מלאה פרסומות (קליפים) מהם טובים יותר מהם פחות,
יש ביקוש?
תביאו בחשבון שאני לא יודעת מה העלו בכל האשכול, אז יש מצב שאני יחזור על דברים שהעלו.
זה פרסומת של hp לא של מייקרוסופט.יש לך אולי את הפרסומת של מיקרוסופט שמנגנים על כלים שונים במשרד?
כוסות מלאות מים וכו'?
אני מחפשת את זה זמן רב לצורך מסוים ולא מוצאת..
לא משנה הסדר..זה פרסומת של hp לא של מייקרוסופט.
היה פה פעם סרטונים של בייגל בייגל-יש למישהוא אפשרות להעלות אותם? לא מוצאת...
תודה
דווקא המקור של זה ישראלי...לא ישראלי אבל חזק!
צפה בקובץ המצורף 326840
מצורף קישור לג'מבו (לא הצלחתי להעלות לכאן ישירות)יש לך אולי את הפרסומת של מיקרוסופט שמנגנים על כלים שונים במשרד?
כוסות מלאות מים וכו'?
אני מחפשת את זה זמן רב לצורך מסוים ולא מוצאת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: