להדליק את הדמיון | פרסומות ישראליות מדהימות

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
יפה מאוד, אפילו!

Deena

משתמש פעיל
מודעות יפות אחת-אחת.
מפריעה לי הפרסומת של מסטיק HUBBA-BUBBA - למה לא צורם לישראלי - גם אם חילוני - לקחת משהו נוצרי כל כך כמו סנטה קלאוס (גיבור "חג" המולד - אותו "חג" שגרם לשפך דם נורא כל כך במשך כל הדורות) ולעשות ממנו בדיחה?
מספיק שילידי ארה"ב מתמודדים עם העובדה שהפכו אותו ליצור חביב וכמעט נחשק, וצריכים להזכיר לעצמנו שמדובר בסמל של אחת הטרגדיות הנוראות ביותר שלנו -- אז שחברה ישראלית תביא אותו לכאן בכוח????

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הניקול מגניב אבל קצת עמוק מידי.
לעבור לרפואי נשמע לי כמו חלום של הרבה מידי אנשים!

בכ"א תודה רבה על זה שטרחתם שו"פ ושו"פ להעלות לנו פרסומות.
שאפו!!

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י Deena;704228:
מודעות יפות אחת-אחת.
מפריעה לי הפרסומת של מסטיק HUBBA-BUBBA - למה לא צורם לישראלי - גם אם חילוני - לקחת משהו נוצרי כל כך כמו סנטה קלאוס (גיבור "חג" המולד - אותו "חג" שגרם לשפך דם נורא כל כך במשך כל הדורות) ולעשות ממנו בדיחה?
מספיק שילידי ארה"ב מתמודדים עם העובדה שהפכו אותו ליצור חביב וכמעט נחשק, וצריכים להזכיר לעצמנו שמדובר בסמל של אחת הטרגדיות הנוראות ביותר שלנו -- אז שחברה ישראלית תביא אותו לכאן בכוח????

גם אני במבט ראשון חשבתי כמוך אבל אח"כ הבנתי שבדיוק ההפך.

לא הייתי רוצה שהם יעשו דמות של חרדי שמספר לילדים שלו אגדות חז"ל ויהיה כתוב "תמיד אהבנו לנפח"

הפרסומת לועגת לסיפורים על סנטה-קלאוס, שהם סתם מנופחים ולא אמיתיים.
(אותו דבר הפרסומת השנייה על המפלצת מלוך-נס)

Deena

משתמש פעיל
נכתב ע"י אברהם;704492:
לא הייתי רוצה שהם יעשו דמות של חרדי שמספר לילדים שלו אגדות חז"ל ויהיה כתוב "תמיד אהבנו לנפח"

גם כן נכון אבל עדיין לא פותר את הראשון... אפשר לנפח הרבה דברים שלא קשורים לדת. (כמו אובאמה וההבטחות שלו למשל ;) אם אם תרצה ברצינות - כמו האף של פינוקיו או מה שתרצה)

נכתב ע"י אברהם;704492:
הפרסומת לועגת לסיפורים על סנטה-קלאוס, שהם סתם מנופחים ולא אמיתיים.
(אותו דבר הפרסומת השנייה על המפלצת מלוך-נס)

לא נראה לי. אין כל כך הרבה סיפורים על סנטה חוץ מזה שהוא יורד דרך הארובה ומחלק מתנות לילדים. ה"ניפוח" הוא של המתנות שהילד הולך לקבל... לא על עצם הסיפור של סנטה.

בכל אופן, כשהגעתי לכאן, בתחילה הפריע לי שאנשים לא מודעים ולא נזהרים - נתקלתי בפוסטרים של סנטה קלאוס ("סבאל'ה חביב מרוסיה", הם אמרו לי..) בסוכה!!! ראיתי מובייל לתינוק עם "גמדים חמודים" (עם כובעי פונפון אדומים - נחשו מי זה היה..) ועוד המון דברים שצרמו לי מאד. בתחילה עוד הייתי אפילו אומרת לבעלי חנויות ("אתה יודע שניר העטיפה שאתה מוכר מלא בסמלים נוצריים??") במחשבה שהם יזדעזעו כמוני - ואז הופתעתי לגלות עד כמה הם לא יודעים עד שהם גם לא מזדעזעים...
היום אני רואה את זה כמשהו טוב - הם לא מזדעזעים כי הם לא יודעים... ובכל אופן זה עדיף מה"ידע הרב" שרכשנו לנו בחו"ל. עדיף שלא ידעו.. מי צריך להכיר?

ואת זה HUBBA BUBBA גם כן הורסים לנו - שוב אני שואלת, למה להביא את הסמל הנוצרי הזה לכאן, לארץ, למקום בו הוא לא היה קיים??? לדעתי זו רק הנחיתות החילונית והרצון להידמות לעולם ה"נאור" שבחוץ.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י Deena;707172:
אותו לא הבנתי
במקום לנקות בעיתונים ישנים, עברי למטליות ניקוי של ניקול.
(הפרצופים המחוצים של המנהיגים בשמשה -זה לתוספת שעשוע ועניין)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה