מרקים לדעתי זו הברקה | תיבול מדהים למרקים ללא השקעה מרובה,

אסתי אייזנברג

חווית וידאו מושלמת
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
וואו,
איזה כייף לשמוע ולראות...
ממש רעיון לשים בפסגור

תודה על התגובה ועל התמונה
 

פרשי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מה אתם עושות עם העלים אחרי השטיפה לפני ההקפאה? מייבשות?
כי כשאני מכינה כך, תמיד העלים נהיים לי בהקפאה רטובים נורא ולא נחמדים...
 

להקליד

משתמש פעיל
והנה התוצאה
מרגש לראות איך העצות מצטרפות כאן אחת לאחת
לתוצאות מושלמות !

לפי התמונה זה נראה שאולי הוספת איזו תיבול נוזלי או משהו
אולי זה גם רעיון לפתרון לנושא של שום שעבר עליו הלילה שהוזכר למעלה
למי שמקפידה על זה אם אין תוספת תיבול
 

אסתי אייזנברג

חווית וידאו מושלמת
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מה אתם עושות עם העלים אחרי השטיפה לפני ההקפאה? מייבשות?
כי כשאני מכינה כך, תמיד העלים נהיים לי בהקפאה רטובים נורא ולא נחמדים...

כשהקפאתי עלים שטופים בשקיות הייתי מייבשת,
עכשיו כשריסקתי אותם, רק סחטתי אותם חזק עם היד,
 

להקליד

משתמש פעיל
אצלנו מוסיפים גם מלפפון חמוץ ומיונז והנה לנו מטבל טעים ובריא (אולי כוסברה במקום סלרי- לא זוכרת מדויק)
את אותו מטבל מורחים גם על מושט ואופים- מעדן
על המתבל אני לא יודעת
אבל אם אמרת שמשתמשים בזה למריחה על מושט
אז לדעתי באמת כמו שאמרת יותר מתאים כוסברה מאשר הסלרי
מה דעתכן
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
ומי שלא אוהב את העלים במרק אבל רוצה את הטעם: שימו אותם בחתיכת בד כותנה קשורה. הטעם יגיע למרק, העשבים עצמם לא.
בגמר הבישול, לפח וחסל.
את הבד אפשר לכבס שוב ושוב
או לזרוק ולהשתמש בפעם הבאה בחתיכה חדשה
יש לקנות שקיות כותנה יעודיות לכך
 

בדוח

משתמש מקצוען
הי,
רק מזכירה,
שמי ששמה שום,
לשים לב שאם המגמיקס או הסכין שאיתה מקלפים בשרית, אז התיבול הופך לבשרי...
יש פתרון קל לזה, שאני עושה כשאני מרסקת בצל לקציצות ואופה בתנור פרווה.
לפני שאני מתחילה אני מרתיחה מים בתוך קופסאת שימורים (לוקח דקות ספורות ממש) ומגעילה את הסכין שאני חותכת איתו ואת הסכין של המעבד מזון, זה ממש רק כמה דקות ואז את רגועה שהכל פרווה.
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יש פתרון קל לזה, שאני עושה כשאני מרסקת בצל לקציצות ואופה בתנור פרווה.
לפני שאני מתחילה אני מרתיחה מים בתוך קופסאת שימורים (לוקח דקות ספורות ממש) ומגעילה את הסכין שאני חותכת איתו ואת הסכין של המעבד מזון, זה ממש רק כמה דקות ואז את רגועה שהכל פרווה.
ולי יש פתרון עוד יותר קל.
סכינים פרווה.
מיועדים לחיתוך פרווה בלבד!
 

בדוח

משתמש מקצוען
ולי יש פתרון עוד יותר קל.
סכינים פרווה.
מיועדים לחיתוך פרווה בלבד!
צודקת. יש לי הרבה סכינים שמתחילים פרווה, אבל יש כאן גם הרבה ידיים בוחשות.. ככה אני יודעת שאני מכוסה מתקלות.
 

אסתי אייזנברג

חווית וידאו מושלמת
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש פתרון קל לזה, שאני עושה כשאני מרסקת בצל לקציצות ואופה בתנור פרווה.
לפני שאני מתחילה אני מרתיחה מים בתוך קופסאת שימורים (לוקח דקות ספורות ממש) ומגעילה את הסכין שאני חותכת איתו ואת הסכין של המעבד מזון, זה ממש רק כמה דקות ואז את רגועה שהכל פרווה.
נכון מאד,
אני משתדלת פעם בכמה זמן לעשות את זה לכל הסכינים הפרווה,
ואגב,
שמתי את התערובת בקציצות
יצא מעדן...
והמרק לשבת - בכלל יצא חלומי.
 

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מרגש לראות איך העצות מצטרפות כאן אחת לאחת
לתוצאות מושלמות !

לפי התמונה זה נראה שאולי הוספת איזו תיבול נוזלי או משהו
אולי זה גם רעיון לפתרון לנושא של שום שעבר עליו הלילה שהוזכר למעלה
למי שמקפידה על זה אם אין תוספת תיבול

ממש לא, מה שכן העברתי ישר מהשטיפה (אחרי הסבון) לקערת המגימיקס, אולי לכן נהיה נוזלים יותר

כשהקפאתי עלים שטופים בשקיות הייתי מייבשת,
עכשיו כשריסקתי אותם, רק סחטתי אותם חזק עם היד,
חבל שלא קראתי לפני שטחנתי.... ;)


יש לקנות שקיות כותנה יעודיות לכך

איפה קונים?
איך נראה / כמה עולה???
 

להקליד

משתמש פעיל
איפה קונים?
איך נראה / כמה עולה???
אפשר גם להשתמש בגליל של נייר כמו כותנה
זה דומה לגליל נייר סופג אבל מרקם יותר של בד כזה
מוכרים את זה בחנויות של חד פעמי בגליל בודד עטוף בניילון
מישהי פעם לימדה אותי לעטוף עם זה עלים וכדומה
לעטוף ולקשור בחוט (אפשר חוט תפירה)
ההיא אמרה שאצלם משתמשים בזה גם לירקות עלים לא חסלט (אבל אני לא העזתי..)
אחרי זה זורקים את זה ישר לפח
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
ממש לא, מה שכן העברתי ישר מהשטיפה (אחרי הסבון) לקערת המגימיקס, אולי לכן נהיה נוזלים יותר


חבל שלא קראתי לפני שטחנתי.... ;)




איפה קונים?
איך נראה / כמה עולה???
בסופרים, למשל יש
אפשר לראות את זה כאן
 

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה