אסתי אייזנברג
חווית וידאו מושלמת
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
בסוף תגידו לי,
מה,
תמיד אני עושה ככה,
מה ההתלהבות...
אבל אם יש כאן לפחות אחת שתקח את זה לעצמה...
אז טוב לי...
אז ככה,
חב' עלי סלרי
חב' עלי פטרוזליה
חב' עלי שמיר
6 שיני שום, (6 חתיכות)
שמתי במגמיקס, (כמובן אחרי ששטפתי לפי ההוראות,
חילקתי לכוסיות ושמתי במקפיא אחת בתוך השניה, ( כמובן ששמתי כל כוס בשקית קשורה,)
אם היו לי קופסאות קטנות של רוטב זה היה יותר מוצלח, אבל גם ככה יצא מעולה,
ועכשיו, כל מרק שאני מכינה, אני פשוט מוציאה כוסית מהמקפיא וזורקת,
וזהו, לא צריך שום אבקת מרק ושום תיבול, מוסיפה רק מלח וזהו,
(כדאי לפני ששמים את העלים לחתוך אותם קצת באורך, כי אם לא הם עושים ספירלה כזו מסביב לסכין,)
ולאלו שחייבות תמונה - לא להתבלבל, אלו כוסיות קטנות שנקראות כוסיות ליין, לא כוסות רגילות
מה,
תמיד אני עושה ככה,
מה ההתלהבות...
אבל אם יש כאן לפחות אחת שתקח את זה לעצמה...
אז טוב לי...
אז ככה,
חב' עלי סלרי
חב' עלי פטרוזליה
חב' עלי שמיר
6 שיני שום, (6 חתיכות)
שמתי במגמיקס, (כמובן אחרי ששטפתי לפי ההוראות,
חילקתי לכוסיות ושמתי במקפיא אחת בתוך השניה, ( כמובן ששמתי כל כוס בשקית קשורה,)
אם היו לי קופסאות קטנות של רוטב זה היה יותר מוצלח, אבל גם ככה יצא מעולה,
ועכשיו, כל מרק שאני מכינה, אני פשוט מוציאה כוסית מהמקפיא וזורקת,
וזהו, לא צריך שום אבקת מרק ושום תיבול, מוסיפה רק מלח וזהו,
(כדאי לפני ששמים את העלים לחתוך אותם קצת באורך, כי אם לא הם עושים ספירלה כזו מסביב לסכין,)
ולאלו שחייבות תמונה - לא להתבלבל, אלו כוסיות קטנות שנקראות כוסיות ליין, לא כוסות רגילות