אכן, מילה זו חיפשתי...איינגעפירט.
איינגעפירט יותר מתאים להרגל. לדוג' כמו: כך מקובל אצלנו, כך אנו מורגלים. = אזוי איז איינגעפירט ביי אונז.איינגעפירט.
כמובן שפרוצדור לקוח מאנגלית ולכן זה יותר מתאים לאידיש אמריקאית המילון מתרגם את זה ל"תהליך" ובאמת כמו שכתבת -נוהל עבודה וקצת שונה מאיינגעפירטאיינגעפירט יותר מתאים להרגל. לדוג' כמו: כך מקובל אצלנו, כך אנו מורגלים. = אזוי איז איינגעפירט ביי אונז.
ל"נוהל עבודה" יותר מתאים ומדויק "פראצעדור" או "פראצעס".
למה אני לא רואה את זה? מהמילה 'פיר' הייתי צריך להבין המילה 'איינגעפירט'?היינו השורה השני' שבמובא לעיל...
אכן, אחת מהטיותי' של 'פיר' היא 'איינגעפירט' (אף שיתכן אמנם כי - לו עריכת המילון היתה מופקדת בידי - הי' מקום לפרט גם זאת).למה אני לא רואה את זה? מהמילה 'פיר' הייתי צריך להבין המילה 'איינגעפירט'?
מה זה?? חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום.מחוסר זמן ומפאת עקרון אני ממעטת יותר ויותר להיכנס לפרוג, ובודקת רק אחת לתקופה מה אפשר לעזור... אז אם מישהו צריך משהו דחוף בענייני אידיש-עברית ניתן לפנות ל:
מילהבמילה10...
להקליד במקלדת את האותיות האנגליות המקבילות ל'מילהבמילה10', שטרודעל וכו'.מה זה?? חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום.
uzv fuko vhu mrhfho ksg, kcs??להקליד במקלדת את האותיות האנגליות המקבילות ל'מילהבמילה10', שטרודעל וכו'.
tfi fi/ farumho kvxuu, t, f,uc,-vnhhk - na,naho pgnho rcu, cahyv zu///uzv fuko vhu mrhfho ksg, kcs??
רק הגאונים שבהםuzv fuko vhu mrhfho ksg, kcs??
אאווווההה סליחה.... הקלדתי באנגלית המילים המקבילות למילים: וזה כולם היו צריכים לדעת לבד??....
אין לי זמן לבדוק מה כתבתם.tfi fi/ farumho kvxuu, t, f,uc, vnhhk na,naho pgnho rcu, cahyv zu///
ספליירתי למעלה. יעו"ש.אין לי זמן לבדוק מה כתבתם.
הויף=חצראיך טראכט אז מ'קען הויף מאכן א אשכול אויף אידיש
תראו כמה בקשות לתרגומים יש פה לאחרונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: