דרוש מידע לגננות\מטפלות\מורות שבינינו

דניאלה כהן

משתמש צעיר
פורים מתקרב
כאות הוקרה הייתי רוצה לקנות למטפלות מתנה לסוג של משלוח מנות
ואין לי רעיון מה לקנות
מה את בתוך מטפלת היית שמחה לקבל
(אין לי שום עניין להשקיע במשהו שילך לפח או יעבור לבנ"א אחר)
מדובר באחת נשואה ו2 בחורות
תודה מראש:)

עטי 21

משתמש חדש
וואהו, תעלו רעיונות, בבקשה!!
אני חשבתי לחפש את הבן שלי לטבח (הוא בן שנה וחצי)
ולהביא למטפלות קערה יפה מ"פוקס הום"+ מגב/ כף ערבוב, ולהכין בצלופן עוגיות אלפחורס...

אבל בפוקס נגמרו הקערות היפות שהיה עליהם מבצע, אז אני באמצע לחפש מקום אחר במחיר שפוי...

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אולי אצל מטפלות, שכמות הילדים אצלן קטנה, הדין שונה, אבל כאלו שיש אצלן הרבה ילדים והן עתידות לקבל הרבה משלוחים אישיים. מניסיון אישי כאשת מלמד - כלים, גם עם רעיון פגזי תואם תחפושת, הכי פחות נצרכים להן. הן מקבלות עשרות כאלו מדי שנה בשנה.
גם בגזרת הממתקים המצוותים למשלוח - הכי הכי כדאי לתת כאלו שאינם חמץ/כשרים לפסח.
אפשר לתת שובר או כרטיספר ארוזים יפה בצירוף לשוקולד. נראה לי שזו מתנה שימושית שיכולה לשמח.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חושבת שפוקס הום קצת נמאס... כולם יודעים על המבצעים שם. ואם רוצים משם משהו קונים. אני באופן אישי לא הייתי שמחה למתנה משם.
אני תמיד קונה משהו שהוא בר החלפה. זה יכול להיות תכשיט או משהו מחנות קוסטמיקה טובה וזולה (מיכל 11 בירושלים וכו') לבחורה. או משהו מאמפריית החסד לנשואה.
מנסה לחשוב על חנות שכל אחד ימצא מה לקנות בה.
ואני קונה רק למטפלת הספציפית של הילד שלי. לא לכל המטפלות בחדר (בהזדמנות אחרת כמו יום הולדת או חנוכה או ר"ה הבאתי משהו קטן לכל המטפלות בחדר. בפורים אני מעדיפה משהו שווה אבל רק למטפלת שלו ולא לחלק את התקציב בין כולן)

ביילי

משתמש פעיל
במקום להתקשקש עם מחשבה וביצוע כל מיני רעיונות שגוזלות המוון זמן טרחה סביב העניין ובסוף זה משהו שעולה 40 שח וכל המסביב גם עולה עוד שקלים מבוזבזבים
עדיף להביא שובר מתנה אפילו שלפעמים הוא "רק" 50 ש"ח זה הרבה יותר שימושי ולטעמה של הגננת/מטפלת מאשר כל דבר אחר
ואם כולם יביאו שובר של 50 היא בהחלט תצא עם סכום מכובד ותוכל לפרגן לעצמה משהו יפה
היא במילא לא מעריכה את המתנות ביותר מזה ולפעמים אפילו בפחות מזה
אף אחד לא חושב שאיזה כלי שעצבת ואפילו שהעיצוב הוא מדהים עלה לך יותר ממה שזה באמת

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני קבלתי פעם כרטיס ספר עם 30 ש"ח מתלמידה. נהניתי מזה למרות שהסכום לא גבוה. את זה ממש לא העברתי.

אאססתתרר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שובר לאיזה חנות כדאי לגננת מבוגרת יחסית (שכבר מחתנת)? משהו שירגיש פינוק ולא ילך לסתם קניות השוטף? היא גרה בגבעת שאול - אז חנות לא מידי רחוקה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה