עזרה לבעלי יש יומולדת....יש לכם רעיון למתנה יפה?

naamatc

משתמש פעיל
לבעלי יש היום יומולדת וחשבתי על מתנה יפה, בעצם לוקחים שקיות מתנה כמספר האותיות בשם שלו ובכל שקית שמים מתנה/ משהו חמוד שמתחיל באותו האות של השקית לדוג' האות י' אז שמים בקבוק יין וכדו'

כן אשמח לקבל רעיונות למתנות חמודות ולא מוגזמות באותיות ז', ק', ל' (אני לא חוגגת לו היום כך שיש לי עוד קצת זמן...)

תודה.

אפרת המתכנתת

משתמש רשום
לבעלי יש היום יומולדת וחשבתי על מתנה יפה, בעצם לוקחים שקיות מתנה כמספר האותיות בשם שלו ובכל שקית שמים מתנה/ משהו חמוד שמתחיל באותו האות של השקית לדוג' האות י' אז שמים בקבוק יין וכדו'

כן אשמח לקבל רעיונות למתנות חמודות ולא מוגזמות באותיות ז', ק', ל' (אני לא חוגגת לו היום כך שיש לי עוד קצת זמן...)

תודה.
מזל טוב!
ז - זמירונים עם חריטה של שם המשפחה
ק- קופסא (לאתרוג?)

תמר טל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
למי שרוצה להשקיע- להכין לו פנקס שכתוב בו XX דברים שאני מעריכה בך... כמספר השנים שהוא חוגג
לדוגמא ליומולדת 30:
"30 דברים שאני מעריכה בך... "
נראה לי ישמח אותו יותר מכל מתנה.

naamatc

משתמש פעיל
למי שרוצה להשקיע- להכין לו פנקס שכתוב בו XX דברים שאני מעריכה בך... כמספר השנים שהוא חוגג
לדוגמא ליומולדת 30:
"30 דברים שאני מעריכה בך... "
נראה לי ישמח אותו יותר מכל מתנה.
רעיון לשנה הבאה, השנה כן כבר התארגנתי עם שקיות מתנה ועם חלק מתנות מאותיות השם שלו

מ....

משתמש פעיל
יש היום בעלי אקספרס הרבה דברים שאפשר לעשות על זה חריטה אישית של תמונה או משהו דומה כמו מנורת לילה עם תמונה או ארנק עם תמונה משפחתית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה