דרוש מידע לא רוצה לישון גם לא ביום ראשון

פיקולו

משתמש רשום
כתיבה ספרותית
קופצת על האשכול
ילד בן שנתיים ישן אצל המטפלת שעה בבוקר
מתעורר כל יום שעה אחרי שמשכיבים אותו לישון(בד"כ ב7 אבל גם ניסיתי שעות יותר מאוחרות)
מתעורר בצרחות מרקיעות שחקים לא מוכן להקשיב לכלום לא שיר לא בקבוק לא סיפור(לא לוקח מוצץ בכללי)
מוציאים אותו החוצה למשחקים נרגע מייד(מה שמביא אותי לחשוב שלא כואב לו משהו מיוחד)
וברגע שמחזירים אותו למיטה מתחיל לצרוח(מסוגל לצרוח גם שעה בלי הפסקה) הוא לא מתייאש כלל.. עד שאנחנו מתייאשים ומוציאים אותו מהלול
נרדם רק אחרי כמה שעות וגם מתוך צעקות ולא בצורה רגילה
לא כינים ולא תולעים לפי מה שבדקנו
כל זה כבר שבועיים וחצי..
יש לכם פיתרון אולי למה?
חשוב לציין שניסינו להחליף לו למיטה אחרת וגם במיטה שלנו הוא לא נרדם וממשיך לצרוח
מרגיש פשוט שהוא רק לא רוצה לישון ..
איפה ישן? יש רעש לידו במשך הערב? את עוברת באזור?
ומה קרה בשבועיים האחרונים שיכול לגרום לזה? אולי יש גורם חיצוני בחדר שמפריע לו לישון?
כדאי לעבור על כל הנתונים הסביבתיים דבר ראשון.
אצל הבת שלי ראיתי במפורש שככל שהיא יודעת שההורים לא יוציאו אותה עכשיו, והיא לא רואה אותנו כדי לא לגרות אותה, היא נרגעת אחרי כמה דקות.
אני אומרת לה בשקט ורגוע- עכשיו לילה, עכשיו ישנים. משכיבה אותה בעדינות, מלטפת, והולכת.
אני יודעת שלא אצל כולם זה ככה, רק מציעה...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  39  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה