רוב הסיכויים שזה קשור לתנור.יכול להיות קשור לתנור?
יש כאן מישהי עם תנור לבאמאט
וקרה לה כך?
מנסיון מר של תנור מחברה פשוטה.
עוגות גבינה שהיו יוצאות גבוהות ואווריריות בתנור הקודם, צנחו לי בזו אחר זו, ממש הרגשתי רע, עד שהחלפתי תנור, ושוב העוגות גבוהות ויפות ב"ה. לדעתי זה קשור לאיוורור הפנימי של התנור בסוף האפיה. כשהתנור לא מתאוורר טוב, הוא מתמלא אדים והעוגה צונחת, ולכן - כדאי לנסות להשאיר חרך קטן בדלת, שיברחו האדים. לא לפתוח ממש כי הקור שחודר בפתאומיות- גם מפיל את העוגה. כשעשיתי את זה זה עזר קצת.