מתפללים,ברצינות.אני חושב שזו לא צרת יחיד
אני חושב שזו לא צרת יחיד
אם החוסר חיבור הוא בגלל הרעש באזניים של הנפצים, אז אפשר לפתור את זה עם אטמים וכדמ'.ככל הנראה אתם זוג צעיר ואכן בשנים האלו זה אכן סיוט מתמשך מתפללים שחרית ומתפוצצים במגילה כאשר הילדים והבחורים מתחילים לדפוק בהמן ואתם לא מצליחים להבין איזה שמחה בדיוק גורם להם הדפיקות...
ואחר כך מתחילים למשוך את היום וחושבים רק שהדשה של השני ירוק יותר...
אבל בעז"ה תגדלו, תשמחו ביחד עם הילדים שלכם שדופקים בהמן כמו מטורפים... והילדים שלכם בגיל שלכם עוד גם יקנטרו דייי!!!!! נמאס כבר !!!לכולם יש פורים מעניינת חוץ מאצלינו...
פורים שמח
נ.ב. כמובן שאי אפשר להתכחש לזה שבהבנה אמיתית מה זה פורים יהיה לכם סיפוק ושמחה לכל היום, וד"ל
יישר כוח על התגובה הזאת!אנחנו החלטנו לחגוג את פורים בדרך שלנו.
בעלי קורא לי ולילדים מגילה בנחת
אנחנו לא נוסעים לאף אחד רק מה שמרחק הליכה
בד''כ סעודה בבית וגם אז לא משתגעים
שנה אחת עשינו נקניקיות מיוחדות וצי'פס..
הרבה פעמים אנשים שואלים אותנו
איך כיף לנו סעודת פורים לבד
או למה אין מוזיקה סוערת כל הפורים..
אז כן, כיף לנו,
ממליצה לחשוב מה כן יכול לחבר אותכם לחג, מה יכול להקל ומה מתאים ל-כ-ם!
מתפללים,ברצינות.
תפילה בפורים היא דבר גדול מאוד, אבל דוקא יום הכיפורים הוא יום שנתקן לתפילה, פורים נתקן למשתה ושמחה.אתמול שמענו הרצאה מאלפת על תפילה ביום פורים
אבל נפסק להלכה שמצוה להרבות בסעודת פורים, וזה לא ריבוי, ולשון הרמב"ם (פ"ב הט"ו) "כיצד חובת סעודה זו שיאכל בשר ויתקן סעודה נאה כפי אשר תמצא ידו,"שנה אחת עשינו נקניקיות מיוחדות וצי'פס..
בהחלט רעיון!אנחנו החלטנו לחגוג את פורים בדרך שלנו.
בעלי קורא לי ולילדים מגילה בנחת
אנחנו לא נוסעים לאף אחד רק מה שמרחק הליכה
בד''כ סעודה בבית וגם אז לא משתגעים
שנה אחת עשינו נקניקיות מיוחדות וצי'פס..
הרבה פעמים אנשים שואלים אותנו
איך כיף לנו סעודת פורים לבד
או למה אין מוזיקה סוערת כל הפורים..
אז כן, כיף לנו,
ממליצה לחשוב מה כן יכול לחבר אותכם לחג, מה יכול להקל ומה מתאים ל-כ-ם!
עשינו נקניקיות מיוחדות
סליחה על ההתערבותאבל נפסק להלכה שמצוה להרבות בסעודת פורים, וזה לא ריבוי, ולשון הרמב"ם (פ"ב הט"ו) "כיצד חובת סעודה זו שיאכל בשר ויתקן סעודה נאה כפי אשר תמצא ידו,"
אז כל אחד יעשה כפי שיורוהו רבותיו, אבל לא כדאי לאחרים ללמוד מהרעיון הזה.
ורק לא לשכוח שיש לחג הפורים דין כיום טוב (ועכ”פ כחוה”מ) שאסור לעשות בו מלאכה.אני מעדיפה בפורים לנצל את היום חופש לניקיון לפסח
חבל על היום הזה
אחד הבעיות הכי גדולות של רוב האנשים הוא שמשיכים לחוות את הרגשות של החג כמו שהורגלנו בתור ילדים קטנים לשם דוגמא פורים =התניה של נפצים בלגן תזמורת בווליום שקורעת את עור התוף הקאות וכו וכו..אני חושב שזו לא צרת יחיד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: