לא מצליח לייבא סאונד לפרימייר

אבנר

משתמש רשום
שלום לכולם!

המרתי קובץ dvd ל avi בעזרת תוכנת autogk וכשאני מנגן אותו באמצעות נגן המדיה של החלונות אני שומע את הסאונד מעולה, אך כשאני מייבא אותו לפרימייר הוא מגיע ללא סאונד, מופיעה רצועה של סאונד, אך היא ריקה וגם חלון הסאונד לא מראה שיש סאונד.
ניסיתי לייבא את הקטע גם לפרימייר 2 וגם ל cs5 אך בשניהם ישנה אותה בעיה - הוא מגיע ללא הסאונד, מה ניתן לעשות?

רוב תודות אבנר

shukimedia

משתמש צעיר
או להמיר את זה לMPEG-2 ואז זה מגיע בשתי רצועות של ווידאו ואודיו

אביה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
גם אני נתקלתי בזה, כנראה שיש (לפחות) שני סוגים של avi
גם ברשימה של הקבצים בפרוייקט בפרמייר, חלק הם מסומנים באייקון של פילם בלבד (שאר הקבצים מסומנים גם ברמקול כזה) למרות שזו אותה סיומת
חבל להמיר לערוצים נפרדים,זה קצת מסרבל
מספיק להמיר לסיומת אחרת, וזה יעלה עם הסאונד

אבנר

משתמש רשום
אז מה אני צריך לעשות?

אני רוצה להמיר dvd ל avi ולייבא את הקובץ לפרימייר יחד עם הסאונד - איך אני עושה את זה?

אני מצרף צילום מסך של תוכנת ה Autogk ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה צריכים להיות ההגדרות.

תודה מראש,
אבנר

קבצים מצורפים

• צילום של autogk.jpg
    KB 76.1 · צפיות: 16

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
יכול להיות שצריך לשנות את הגדרות הAUDIO בתוך הפרימייר, וכך הוא יקבל את הסאונד, זה קרה לי עם סיומת אחרת, ושיניתי את סוג הסאונד בהגדרות, והכל יסתדר...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה